Féltékenység miatt akarta felgyújtani az embereket a székesfehérvári nő

Vágólapra másolva!
Több ember szólalkozott össze vasárnap Székesfehérvár egyik legforgalmasabb terén, majd egy nő több embert is lelocsolt benzinnel és fel akarta őket gyújtani. Az öngyújtót az utolsó pillanatban sikerült kirúgni a kezéből. A Blikk információi szerint két család esett egymásnak, ahol két nő egy férfit szeret.
Vágólapra másolva!

A két család a hosszú ideje tartó vitáját akarta lezárni egy fehérvári pláza előtt, de nem tudtak kibékülni, sőt, veszekedni kezdtek, majd az 59 éves nő több embert is lelocsolt benzinnel, hogy felgyújtsa őket. Valakinek még az utolsó pillanatban sikerült kirúgnia a kezéből az öngyújtót.

– mondta a Blikknek egy férfi, aki mindkét családot jól ismeri.

Forrás: Police.hu

Egy asszony szerint, aki épp a buszmegállóban várakozott, a téren mindenki meg volt rémülve, amikor a két család egymásnak esett.

"Először éktelen ordítást hallottam, és amire odakaptam a fejem, már mindenki ütött mindenkit. Közben persze, válogatott szitkokat szórtak egymásra.

A nők sokkal harciasabbak voltak, mint a férfiak, utóbbiak inkább próbálták megfékezni az asszonyokat. A téren sokan voltak, de mindenki megrémült" – mondta az asszony.

Ahogy korábban megírtuk, a rendőrségnek sikerült azonosítania a verekedőket, az 59 éves nőt gyilkossági kísérlet miatt hallgatták ki, bevallása szerint egy korábbi sérelmét akarta megbosszulni.