Berki Krisztián: Hogy indulhat a Jobbik támogatásával Vágó István?

2019.09.24. 21:00

Tovább folyatódik Budapesten az ellenzéki cirkusz. Most a balliberális pártok mellett az identitását elvesztő, de az antiszemitizmusát és cigányellenességét megtartó Jobbik által is támogatott, gyurcsányista Vágó István kritizálta Berki Krisztián főpolgármester-jelöltet, aki egy frappáns poszttal reagált a bukott kvízmester szavaira – írja a Ripost.

Ahogy arról az Origo már beszámolt, Berki Krisztián a múlt héten több videót is készített arról, hogy az alkalmatlan főpolgármester-jelölt Karácsony Gergely zuglói polgármestersége alatt milyen áldatlan állapotok alakultak ki az általa - papíron - vezetett, valójában teljes mértékben magára hagyott fővárosi kerületben.

Forrás: RIPOST-INSTAGRAM-BERKI KRISZTIÁN

Az igazságot látva vélhetően ezt nem tudta feldolgozni a DK-s Vágó István, így szokásához hűen a Facebook-oldalán kezdett el írogatni. A bukott kvízmester jobb híján Berki öltözködését kritizálta és viccesnek szánt, ám igen kínosra sikeredett Facebook-bejegyzésben tette szóvá, hogy miért visel terepszínű rövidnadrágot zakóval a botrányceleb főpolgármester-jelölt.

Nos, nem sokat kellett várni Berki 40 milliós kérdésére...

Legújabb Instagram-videójában – amit a Facebook-on is megosztott - a gyurcsányista jelöltnek a nadrágproblémánál jóval kellemetlenebb kérdést tett fel.

Én független vagyok, senki, semmilyen szervezet, semmilyen párt nem finanszírozza a kampányomat, csak a barátaim és jómagam. De engedje meg, hogy én is kérdezzek Öntől valamit: Több mint egy évvel ezelőtt Ön azt mondta a Jobbikra, hogy ez egy szélsőjobboldali párt, Ön pedig demokrata, illetve a Demokratikus Koalíció tagja. Akkor, hogy lehet, hogy Ön mégis az idei önkormányzati választásokon önkormányzati képviselőjelöltként a Jobbik támogatásával indul? Milyen értékek szerint tud majd Ön együtt dolgozni a Demokratikus Koalícióval és a Jobbikkal? Azt kívánom Önnek Vágó úr: Legyen Ön is milliomos!– hívta fel rá a figyelmet a videójában Berki Krisztián.

Puzsér is kritizálta Vágót a jobbikos fordulata miatt

Az Origo arról is beszámolt, hogy néhány hete Puzsér Róbert humorista, az ellenzék egyik alkalmatlan főpolgármester-jelöltje Vágó István Jobbik is által támogatott indulásáról a közösségi oldalán fejtette ki véleményét.

Puzsér a már betiltott, a Jobbikhoz egykor közelálló Magyar Gárda egyenruhájába öltöztette az általa Gyurcsány prédikátorának gúnyolt politikust, és jelképesen átkeresztelte Vágó Gárd Istvánnak.

Forrás: RIPOST-FACEBOOK-PUZSÉR RÓBERT

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK