Kevesebb, mint három héttel a választás előtt mutatkozott be egy ellenzéki jelölt Egerben

Vágólapra másolva!
Ilyen tényleg csak és kizárólag a magyar ellenzékkel történhet meg: az egri kormányellenes erők kevesebb, mint három héttel az önkormányzati választás előtt mutatták be jelöltjüket, aki azonnal programot is hirdetett. Újabb jel az ellenzék alkalmatlanságára, ez már bohózat.
Vágólapra másolva!

Vannak az olyan politikusjelöltek, akik már gyerekkoruktól fogva arról álmodoznak, hogy egyszer majd komolyan vehető közéleti szereplő lesz belőlük. Ennél a szűk, de annál elhivatottabb rétegnél nem ritka, hogy már az egyetem falai között lázasan készülődnek az emberek képviseletére, és ennek érdekében mindent egy lapra tesznek fel. Már évekkel egy-egy választás előtt hangyaszorgalommal járják körzetük utcáit azért, hogy minél több helybelivel találkozhassanak, és így jobb eséllyel indulhassanak az adott megmérettetésen.

És vannak az olyan politikusjelöltek, mint az egri ellenzéké, akik nem cicomáznak olyan apróságokkal, minthogy előzetes felkészülés, a helyi választókkal való hoszútávú kapcsolatalakítás, és mi egymás, ők egyből beletenyerelnek a dolgok közepébe.

Történt, hogy kevesebb, mint három héttel a választás előtt a jobbikos Mirkóczki Ádám, az Egységben A Városért Egyesület színeiben induló, összeellenzéki polgármester-jelölt pár jelölttársával

jelöltbemutató sajtótájékoztatót tartott.

Az Eger Televízió szeptember 24-ei beszámolójában úgy találta a történteket, hogy "bemutatkoztak az egyesület Felsővárosban induló jelöltjei." "A Felsővárosban induló jelöltek választási programjainak ismertetésével folytatódott az Egységben A Városért Egyesület bemutatkozása" - hallható a televízió pár nappal ezelőtti adásában, így a kampányfinisben mutatták be Keresztes Zoltán, tősgyökeres egri mérnököt, aki a 9-es számú választókerületben élőket képviselné. Róla azt illik tudni, hogy nem volt komolyabb kapcsolata a politikával (aktivistaként jelent meg néhányszor), de most nem sokkal a választás előtt a közlekedés fejlesztését tűzte ki célul, a Tiba utcai buszmegállókhoz öblöt, a Tetemvár és a Cifrakapu utca kereszteződésében pedig körforgalmat alakítana ki.

Keresztes Zoltán, az egri ellenzék egyéni képviselőjelöltje Forrás: Facebook