Nőket futtatott a lőkösházi család – Volt olyan prostituált, akit meg is vertek

2019.09.25. 18:04

Szexuális szolgáltatást nyújtó nők közvetítésével foglalkozó családot fogtak el a Békés megyei rendőrök. A nyomozás eddigi adatai szerint a lőkösházi párnak és fiaiknak egy öcsödi nő is segített abban, hogy olyan nőket találjanak, akiket kizsákmányolhatnak.

Egy család négy tagját és egy öcsödi nőt fogtak el a rendőrök. A lőkösházi nő és férje, illetve két fiuk a gyanú szerint abból éltek, hogy szexuális szolgáltatást nyújtó nőknek közvetítettek partnereket.

A gyanú szerint a család nő tagja egy szexpartnereket közvetítő internetes oldalon adott fel fényképes hirdetést, majd fogadta a hívásokat, megszervezte a találkozókat. A szexuális szolgáltatásért kapott pénz egy részét a szolgáltatást nyújtó nőknek oda kellett adniuk a lőkösházi családnak.

Forrás: Police.hu


A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján volt olyan nő, akit a szabadságában korlátoztak, fenyegették, megverték azért, hogy a prostitúcióra rákényszerítsék, illetve a követeléseiknek nyomatékot adjanak, a bevétele egy részét megszerezzék.

A gyanú szerint a családnak egy öcsödi nő is segített abban, hogy találjanak olyan nőket, akiket kizsákmányolhatnak.

Forrás: Police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság a lőkösházi nő, a férje és fiaik ellen emberkereskedelem, az öcsödi nő ellen pedig kerítés miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók vizsgálják, hogy a gyanúsítottak hány nőt és milyen módszerekkel vettek rá arra, hogy szexuális szolgáltatást nyújtsanak, majd a bevételüket, vagy annak egy részét odaadják nekik.