Álnéven jelentkezett be VV Fannihoz a feltételezett gyilkosa

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
VV Fanni közel két éve tűnt el, de a holtteste még mindig nem került elő. A meggyilkolásával gyanúsított B. László a Blikk információi szerint a nő eltűnésének estéjén álnéven jelentkezett be hozzá, valamint gyanús dolgokra keresett rá az interneten.
Vágólapra másolva!

Egy biztonsági kamera felvétele bizonyítja, hogy B. László VV Fanni eltűnésének estéjén a karjaiban viszi le a lépcsőn a nő élettelen testét. A Blikk információi szerint a férfi

a találkozó előtt rákeresett az "elkábítani" kifejezésre.

Ez bizonyíthatja azt, hogy a férfi ártalmatlanná akarta tenni.

"Miután lezárult a nyomozás, az iratismertetésen betekinthettem az elkészült anyagok némelyikébe. Láttam végre azt a videót is, amin a férfi rogyadozó lábbal cipeli Fannit, látszik, alig bírja el a magatehetetlen lányt.

Novozánszki Fanni hiányos öltözetben van a képen, a szoknyáját külön hozza magával a gyanúsított.

Miközben viszi Fannit, még egy lakóval is találkozott, aki rákérdezett, mi történt a lánnyal. Erre azt felelte, hogy Fanni ittas, ezért kell így vinnie." – mondta a lapnak a Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József.

Forrás: Blikk

Az ügyvéd szerint VV Fanni már halott volt, amikor a férfi kocsiba tette, mert később B. László felvett egy utast, aki a több mint 100 kilométeres úton semmi különöset nem vett észre.

"A megtekintett iratok nekem arra utalnak, hogy a gyilkosa megfojthatta Fannit, majd a testét valahol a Dunába dobhatta.

Szeretném cáfolni azt a tévhitet is, hogy Fanni és B. László között szerelmi vagy akár baráti kapcsolat lett volna, hiszen a férfi álnéven jelentkezett be a lányhoz, aki valószínűleg nem fogadta volna, ha tudja, ki készül hozzá. Talán rájött, hogy B. pénzt akar kicsalni tőle, ő pedig nem akart adni neki. Annyi igaz, hogy egy közös ismerősük összeismertette őket, de miután Fanni átlátott a férfi szándékain, többször már nem akart találkozni vele." – tette hozzá az ügyvéd.

Forrás: RTL

Ahogy korábban megírtuk, Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, azóta nem sikerült megtalálni a holttestét, pedig már szinte mindenhol keresték. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki egy kamerafelvétel alapján a karjaiban vitte le otthonából a lépcsőn Fanni élettelen testét. A férfi jelenleg házi őrizetben van.