Veréssel és nyugtatókkal kényszerített prostitúcióra egy lányt az öcsödi család

Vágólapra másolva!
Letartóztatták azt az ötfős bandát, akik nőket futottak, és a bevételük egy részét elvették. Volt, akit kényszerítettek is arra, hogy prostituáltként dolgozzon nekik.
Vágólapra másolva!

Az ügyben vezető szerepet játszó 43 éves lőkösházi nő ebben az évben

legalább hét hónaponkeresztül egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt az ország több településére elvit, és ott szállást szerzett neki.

A nőnek több férfival is le kellett feküdnie.

A kiszolgáltatott nőről korábban több fotót is készített. Ezeket feltette egy internetre, majd a kuncsaftoktól ő vette el a pénzt.

A nőt 3 férfi bűntársa, férje és fiai segítették, a kiszolgáltatott nőt akarata ellenére erőszakkal és fenyegetéssel is szexre kényszerítették, illetve nyugtatókat adtak neki rendszeresen.

A lőkösházi asszonynak volt egy további 27 éves öcsödi bűntársa is, aki együttműködött vele további lányok felkutatásában, kizsákmányolásában.

A bűnszövetség vezetőjének és férfi bűntársainak a cselekménye minősített emberkereskedelem megállapítására alkalmas, amelyért 10 évet is lehet kapni.

A letartóztatás a bíróság azért rendelte el, mert tartani lehet attól, hogy a banda tagjai megszöknek, vagy a tanúkat megfélemlítik. Ahogy azt sem lehet kizárni, hogy újabb hasonló bűncselekményt követnek el.