A kegyetlen családi tragédiánál csak az a borzasztóbb, hogy ki gyilkolt

2019.09.27. 16:38

A most 15 éves Nickalas James Kedrowitz 2017-ben, 13 évesen brutális kegyetlenséggel meggyilkolta két kisebb testvérét. Először a 23 hónapos kishúgával, majd a 11 hónapos kisöccsével végzett. A rendőröknek hónapokba telt mire rájöttek, ki a gyilkos – írja a Bors.

Az Indiana államban élő fiút a nevelőapja kérte meg arra, hogy vigyázzon a húgára amíg ő elmegy a kisfiúért a bölcsődébe. A gyerekek anyja közben hazaért, de ekkorra a kislány már nem lélegzett. A nő azonnal megpróbálta újraéleszteni, de nem járt sikerrel, a 23 hónapos kisbaba öt nappal később a kórházban meghalt.Az orvosok képtelenek voltak magyarázatot találni a kislány hirtelen halálára.
Két hónappal később, a család 11 hónapos kisfia kísértetiesen hasonló körülmények között halt meg. Ekkor az anya kérte meg az idősebb fiát, hogy fektesse le a kisfiút aludni. Az orvosok ekkor is értetlenül álltak a történtek előtt.

Másfél hónappal később a gyászoló anyára rátört egy érzés, és felkereste a rendőrséget. Elmesélt nekik egy igen felkavaró történetet kamasz fiáról és egy kismacskáról, amit hajszál híján megfojtott csak azért, mert a cica játék közben véletlenül megkarmolta őt.

A macska túlélte a fojtogatást, de végül el kellett altatni, mert súlyos agykárosodása lett. A fiú ezután azt kérte a nagynénjétől – akié a macska volt – hogy nézhesse, hátha látja majd az állat agyát szétloccsanni.A nyomozóknak egyre gyanúsabb lett a fiú, és elküldték egy pszichológiai vizsgálatra, ahol kiderült ő a kettősgyilkos.