Péntek reggelre teljes hallgatásba burkolóztak az ellenzéki propagandaoldalak a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergely őszödi beszédéről. Míg máskor egy-egy kiszivárgott felvétellel hetekig foglalkoznak a balliberális propagandisták, most a számukra is nagyon kínos felvételről inkább mélyen hallgatnak. Az Index-től a 444 nevű Soros-blogig, a 24-től a naponta hazugságokkal lebukó hvg-ig eltüntették Karácsony Gergely és a magyar baloldal megsemmisítő önleleplezését.

Nem meglepő módon péntek reggelre azt tapasztaltuk a hazai balliberális propagandaoldalak felületein, hogy egyszerűen eltüntették a Karácsony Gergely őszödi beszédéről szóló híreket. A magukat nagyon szakmainak és nagyon függetlennek hazudó oldalak egyetlen sort sem szenteltek annak, hogy a teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt arról beszélt egy kiszivárgott hangfelvételen, hogy irgalmatlanul rossz viszonyban van az MSZP-vel, azzal az MSZP-vel, amely őt jelölte. Szerinte a zuglói MSZP-sek szét akarják lopni a kerületet, a helyi országgyűlési képviselő, Tóth Csaba egy bűnöző (többször megfenyegette Karácsony családját), Horváth Csaba erénye, hogy legalább azt tudja, miért jár börtön, saját magáról pedig voltaképpen elismeri, hogy nem alkalmas arra, hogy rendet tegyen Zuglóban. 

A baloldali propagandaoldalak péntekre elhallgattak Karácsony őszödi beszédérőlForrás: MTI/Bruzák Noémi

Hallgatnak a propagandaoldalak

A balliberális propagandaoldalak egyébként máskor hetekig el tudnak csámcsogni azon, hogy mit mondott itt-ott egy képviselő, míg most teljes hallgatásba burkolóztak. Mindez érthető is, mivel napnál világosabb lett mindenki előtt, hogy az ellenzéki oldalon maffiamódszerek uralkodnak, és a teljesen alkalmatlan Karácsony képtelen arra, hogy bármiben is ellenkezzen ezen körökkel. Világossá vált, ha ez az ellenzéki csapat kerülne Budapest élére, akkor a legfőbb cél a főváros szétlopása lenne

Karácsony alkalmatlanságát mutatja az is, hogy miközben eljátszotta, hogy ő a polgármester, addig a szorgos szocialista kezek úgy nyúlkáltak bele a kerület kasszájába, mint medvebocs a mézesbödönbe. A "jó" gondnok félrenézett, nem szólt semmit, úgy tett, mintha nem történt volna semmi. Minderről pedig a balliberális propagandaoldalaknak egy szava sincsen. Az utóbbit is megértjük.