Édesanyja végignézte kislánya haláltusáját a csányi óvoda előtt

2019.09.27. 09:17

Csütörtök délelőtt a csányi óvodában gyerekekre dőlt egy mászóka, egy hat éves kislány a helyszínen meghalt, két kisgyerek pedig megsérült. Az óvoda a baleset után értesítette a szülőket, de nem mondták el, hogy mi történt pontosan. Az édesanya az óvoda kerítésénél kellett végignézze, ahogy a mentősök hiába küzdenek gyermeke életéért. A szülők a Blikknek nyilatkoztak a tragédia után.

A tragédia után kisebb tömeg jelent meg az óvodánál, a rendőrök is a helyszínre mentek.

A tüntetésre nem akarok menni, ez számomra felfoghatatlan tragédia –  mondta a lapnak a gyászoló édesapa, Radics Béla.Felhívott délután az óvónő, hogy küldjem be a feleségemet, mert történt egy kis baj az oviban. Nem árulta el, mi történt.

Ez a fa mászóka dőlt ki az udvaron, egy hat éves kislány meghalt, két gyerek megsérült.Forrás: police.hu

Az anyuka, Rózsa az óvoda kerítésén túl nézte végig, ahogy a mentők egy órán keresztül küzdenek Mercédesz életéért, hiába.

Nem kívánom senkinek a vérét, hivatalos úton fogok elégtételt venni – mondta könnyeivel küszködve az apa. "Előző este Mercikém azt mondta, hogy - apa, én egy hercegnő vagyok, kérlek, vegyél nekem egy jégvarázsos hercegnőruhát. Meg fogom ezt tenni, megszerzem a temetésére! – fogadkozott a gyászoló szülő.

KAPCSOLÓDÓ CIKK