Bosszúból levágta barátja nemi szervét

2019.09.27. 19:42

Egy arnegtin nő metszőollóval vágta le élettársa nemi szervét, így akarta megbosszulni, hogy a férfi megmutatta barátainak az otthon, kettőjükről készült szexvideókat. A nőt 13 év börtönre ítélték.

A 28 éves Brenda Barattini ugyan a bíróságon bocsánatot kért a 42 éves férfitól, de ezzel ebben az esetben semmit sem segített: amit tett, visszafordíthatatlan.

A bíró 13 év börtönre ítélte a nőt a kegyetlen gyilkossági kísérlet miatt.

Kérem, értsék meg az én helyzetemet is. A volt párom átvert, visszaélt a jogaimmal, amikor a kettőnkről készült videókat nyilvánosan mutogatni kezdte. Teljesen tönkretett ezzel, sohasem fogom már visszakapni a régi, normális életemet."

- könyörgött a nő a bíróságon, mielőtt elítélték.

A férfi elmondta, hogy amikor egyik este Barattinevel lefeküdt,

a nő közölte, hogy van egy meglepetése számára, ekkor került elő az olló.

A nő betakarta szemeit egy bársonymaszkkal, majd levágta a nemi szervének 90%-át.

A fájdalomtól azt hittem, meghalok. Semmit nem láttam a maszk mögül, így hát nem tudhattam, mire készül. Megpróbáltam felkelni, felhúzni a nadrágomat és kihívni a mentőket. Azonban Brenda tovább bántalmazott. Megragadta a pólómat, tépte a hajam, nem hagyott elmenni"

- emlékszik vissza a történtekre a férfi.

Az építészként dolgozó Barattini elmondta, hogy barátja mindig is trófeaként bánt vele, és tönkretette az életét, amikor megmutatta a közös videókat a barátainak.

Borzasztóan kitolt velem. Az egész életemet, karrieremet, magánszférámat tönkretette."

Barattinit az eset óta csak az "argentin Lorena Bobbitt"-ként emlegetik a helyiek. Bobbitt egy hírhedt amerikai nő volt, aki 1993-ban konyhakéssel vágta le férje nemi szervét - írja a Foxnews.com.