Elrabolta a fideszes aláírásgyűjtő íveket egy ellenzéki jelölt Balmazújvárosban

Vágólapra másolva!
Egy balmazújvárosi ellenzéki képviselőjelölt kiragadta az egyik fideszes aktivista kezéből az aláírásgyűjtő íveket, majd pedig kitette őket az internetre. A hajdúsági városban a korábban jobbikos, ma független polgármesterjelölt győzelme óta szabadultak el az indulatok. 
Vágólapra másolva!

Olyan elképesztő jogsértésre került sor, méghozzá képviselőjelölt részéről Balmazújvárosban, amilyenhez hasonlóra nemigen volt eddig példa. Ferenczi Mária, aki egyébként korábban két cikluson át is alpolgármester volt a hajdúsági városban,

úgy tett, mintha alá akarná írni a Fidesz "Maradjunk kapcsolatban" támogatói ívét, majd egy egész paksamétát egyszerűen kivett a gyanútlan házaló aktivista kezéből és bevitte a lakásba.

Az ívekről készült fotók másnap felkerültek a helyi gyűlölködő Facebook-csoportba, aminek ráadásul egy szintén ellenzéki képviselőjelölt, Hüse János az egyik adminisztrátora. Az aktivista fiatalasszony a mai napig a történtek hatása alatt van.

Koroknai Imre, a Fidesz balmazújvárosi polgármesterjelöltje, jelenleg a város alpolgármestere a PestiSrácok.hu-nak azt mondta, őszintén bízik benne, hogy a jelölt asszony hirtelen felindulásból cselekedett, és nem kerül sor további jogsértésre, a megszerzett íveken szereplő adatokkal pedig meg sem próbálnak visszaélni.

Balmazújvárosban igen zaklatott a közélet, mióta a várost a volt jobbikos, ma már összellenzéki Hegedűs Péter vezeti,

aki korábban avval bukott le, hogy helyi vendéglőjében orgazdaként olyan sajtokat reszelt hosszú időn át a pizzákra, amiket egy közeli sütöde alkalmazottai csempésztek ki számára - az alsónadrágjukba rejtve.