Pornóvideót tettek közzé Budaörs balliberális polgármesteréről

Vágólapra másolva!
Egy titokban rögzített szexvideó kering az interneten Budaörs liberális polgármesteréről, Wittinghoff Tamásról, amelyen állítólag egy prostituálttal van. A 24 írta meg, majd foglalkozott a botránnyal a Pesti Srácok is. A polgármester nem tagadta a felvétel valódiságát, és arról beszélt, hogy a közzétételt zsarolások előzték meg. Wittinghoff a 24-nek arról is beszámolt, hogy feljelentést tesz, mivel jogellenesen rögzítették a videót, az Indexnek meg elismerte, hogy ő van rajta, de szerinte a meztelen nő nem prostituált. És hogy a családja - mi mást is mondhatna - mellette van. Arról nem beszélt Wittinghoff, hogy morálisan mennyire tartja ezek után magát alkalmasnak a település és az ott élő közösség vezetésére. 
Vágólapra másolva!

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, "Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját" szöveggel.

A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepel, amely egy pornóvideó-oldalra irányít, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre,

amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Wittinghoff Tamás Forrás: Pesti Srácok

Az eset kapcsán Wittinghoff a 24-nek nyilatkozott, és elmondta, hogy tudott a felvételről, annak közzétételét zsarolások előzték meg. Hozzátette, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény.

Később Wittinghoff magyarázkodott az Indexnek, és azt állította, hogy nem prostituált a videón szereplő nő, és lényegét tekintve arról is beszélt, hogy a családját mindez nem zavarja.

Wittinghoff arról viszont nem beszélt, hogy morálisan mennyire tartja ezek után magát alkalmasnak a település és az ott élő közösség vezetésére.

Ami feltűnő: az összes ellenzéki propagandamédia, Soros blogja és az egyik legtöbbet hazudozó médium, a hvg is alaposan beszámolt Wittinghoff botrányáról. Nyilvánvalóan az eltitkolhatatlan ügy élére kívántak állni, és közvetíteni Wittinghoff álláspontját. Nem a baráti polgármester életvitele a probléma az ellenzéki médiumok szerint, hanem csak a felvétel.