Ma a Fidesz Európa legmodernebb és legszervezettebb pártja. A győzelmekhez mindenki hozzátette a magáét - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke a kormánypárt tisztújító kongresszusán, Budapesten. Hozzátette: ahogyan a futballban, úgy a politikában sem ér semmit a második hely, mindenki csak a győzelmekre emlékszik.

Azt is mondta, hogy a Fidesz többször is megfizette a siker árát, mások nem bírták volna ki a vereségeket, de ők mindig erősebbek lettek, mint előtte. Ha most a kongresszuson megkérdeznek egy fiatalt, miért van itt, azt mondja, azért, mert a szülei is ehhez a közösséghez tartoznak - tette hozzá Kubatov Gábor. Hangsúlyozta: még ennél is jobb lesz a helyzet, amikor a Fidesz már a 120. születésnapját ünnepli majd.

Kubatov GáborFotó: Csudai Sándor - Origo

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő arról beszélt, hogy bár a brüsszeli frontvonalban a "csapataink harcban állnak", és továbbra is megvédik a magyar embereket, a nemzet érdekeit és Magyarországot, a bevándorláspárti erők elszántsága és indulata változatlan, új lendületet vesz a bevándorláspárti politika Európában.
Emlékeztetett rá: Olaszországban megnyitották a határokat az illegális bevándorlók előtt, és Olaszország, Franciaország, Németország és Málta az Európai Bizottság "bábáskodása" mellett megállapodtak az illegális migránsok kvóta szerinti szétosztásáról. 

Kibújt a kvótarendszer szöge a bevándorláspártiak zsákjából, megint meghívólevelet küldtek a világ minden részére a gazdasági bevándorlóknak 

- jelentette ki.
A politikus elmondta: az Olaszországba érkező migránsok jó részét átszállítják egy másik országba, és csak ott kezdődik meg a menedékkérelmük elbírálása, vagyis minden illegális bevándorló szabadon bejöhet az EU-ba, és már az unión belül - minden ellenőrzés nélkül - viszik át őket egyik országból a másikba. Megjegyezte: a Soros György fanatikus elképzeléseiből kinőtt terv "ismert, és a megvalósításáért a bevándorláspárti erők készek bármit megtenni.

Deutsch TamásFotó: Csudai Sándor - Origo

Deutsch Tamás azt is mondta: a bevándorláspárti erők bosszút álltak Trócsányi László biztosjelöltön. Trócsányi László "a magyar Salvini", hiszen mindkét politikus bebizonyította, hogy a bevándorlás megállítható, ez csak politikai akarat kérdése.