Pikó András továbbra is támogatja a 70 éves tanárnőt fenyegető MSZP-st

Vágólapra másolva!
A józsefvárosi önkormányzati képviselő-választáson alulmaradt baloldali jelölt, Dopeman politikai harcostársa, Camara-Bereczki Ferenc Miklós, az MSZP kerületi elnökhelyettese azt üzente a győztes fideszes politikusnak, aki történetesen egy 70 éves asszony: meg*asz***! - írtuk még 2017 elején egy cikkünkben. Most kiderült: bár az eset két éve történt, Camara-Bereczki ma ellenzéki képviselőjelölt a kerületben, Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt továbbra is a 70 éves tanárnőt fenyegető MSZP-st támogatja a kampányban.
Vágólapra másolva!

Képtelen volt elviselni a választási vereséget még 2017-ben Pityinger László, vagyis Dopeman és csapata. Ordenáré bosszút sikerült kitalálniuk. Az MSZP józsefvárosi elnökhelyettese, Camara-Bereczki Ferenc Miklós minden emberi érzést felrúgva a meg*asz***! című dallal üzent a Pityinger Lászlót legyőző, amúgy nem mellékesen 70 éves családanyának, Sántha Péternének – írta a Ripost.

A magyar-bissau-guineai kettős állampolgárságú szocialista jelölt így látta jónak kifejezni mélységes elkeseredését a fideszes győzelem miatt.

Azóta két év telt el, mégis Camara-Bereczki indul az önkormányzati választáson ellenzéki színekben. Pikó András kampánycsapatának a tagja és egyben képviselőjelölt is a nyolcadik kerületben. Indulásával tehát Pikó nemcsak hogy nem határolódik el a történtektől, hanem még támogatja is azt az embert, aki ilyen vulgáris szavakkal illetett egy idős családanyát.

Pikó András és helyi ellenzékiek, köztük Camara-Bereczki

Forrás: --

Visszatérő elem Bissau-Guinea

Érdekes egybeesés, hogy Simon Gáborról, az MSZP volt elnökhelyetteséről a 2014-es választási kampányban nemcsak az derült ki, hogy egy osztrák számlán 2008-ban és 2009-ben 240 millió forintnyi devizát halmozott fel, amit a vagyonnyilatkozatában nem tüntetett fel, hanem egy bissau-guineai hamis útlevéllel itthon is számlát nyittatott.

Camara-Bereczki Pikóval közös plakátjuk előtt