Eltemették a csányi kislányt, akit agyonnyomott egy óvodai mászóka

Csány, mászóka, tragédia, óvoda
TRAGÉDIA CSÁNYBAN Egy hat éves kislány meghalt.
Vágólapra másolva!
Egy 80 kilogrammos, elkorhadt famászóka dőlt rá és nyomta agyon a 6 éves kislányt. Sokáig próbálták újraéleszteni, de az éltét már nem lehetett megmenteni. Temetésére több százan mentek el. 
Vágólapra másolva!

Mercédeszt fehér koporsóban temették el, amit a szertartás előtt egyszer még felnyitották, hogy elbúcsúzhassanak tőle a családtagok. A hozzátartozók zokogva köszöntek el a kislánytól - írja a Bors.

A pap a búcsúbeszédben elmondta, hogy a kislány kicsit huncut, jólelkű, ragaszkodó volt. Szeretett óvodába járni, rajzolni. Sok barátja volt.

A tragédia múlt héten történt. Mercédesz és két másik fiú - egyikük a kislány unokatestvére - a famászókán játszottak. Az egyik fiú leugrott róla, akkor billent meg, majd dőlt ki a játék. Rádől a három gyerekre, mindegyikük megsérült.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, és hosszasan próbálták a mentősök újraéleszteni a kislányt, de nem lehetett megmenteni az életét.

- mondta el a Blikknek a kislány apja.

A kislány anyja az óvoda kerítésének túloldaláról nézte végig, ahogy a mentősök a gyereke életéért küzdenek. Hiába.

„A baleset reggelén sírva könyörgött, hogy mehessen oviba, mert a vérvételre induló anyja vitte volna magával. Nekem furcsa érzésem volt, de mégis elengedtem... Életem végéig bánni fogom"

– ezt már a Ripostnak mondta el az apa.

Forrás: police.hu

A férfi, amikor odaért az óvodához, csak azt látta, hogy csupa vér a kislánya arca.

A két másik gyerek is megsérült, őket kórházba vitték. Egyiküknek szilánkosra tört a keze, a másik pedig agyrázkódást kapott.

A halálos balesettel kapcsolatban a rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított eljárást.