Soros embere bevándorláspárti polgármesterekkel telepíttetné be a migránsokat

Karácsony Gergely és Frans Timmermans
Vágólapra másolva!
Bevándorláspárti polgármesterekkel akarja végrehajtatni a migránsok betelepítését Frans Timmermans, a bevándorláspárti baloldali erők vezetője, aki Magyarországon is ezt tervezi - mondta Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Az EP-képviselő felhívta rá a figyelmet:

Karácsony Gergely és Frans Timmermans Brüsszelben Forrás: Karácsony Gergely/Facebook

Deutsch Tamás közölte: Timmermans egy nyíltan bevándorláspárti politikus, aki a leghajmeresztőbb bevándorláspárti elképzeléseket képviseli,

Soros György első számú szövetségese Brüsszelben, nem Hollandia európai uniós biztosa, hanem Soros György biztosa az Európai Bizottságban.

Rendszeresen személyesen egyeztet Soros Györggyel, így tett például a legutóbbi ENSZ-közgyűlésen is, New Yorkban, szokás szerint zárt ajtók mögött - jegyezte meg.

- mondta a fideszes politikus.

Kifejtette: Timmermans pénzelvonással sújtaná a migránsok betelepítését megtagadó országokat, azokat a tagállamokat, városokat, önkormányzatokat viszont, amelyek hajlandók befogadni illegális migránsokat, uniós fejlesztési pénzekkel jutalmazná.

Látható - folytatta -, hogy "töretlen lendülettel keresik Sorosék (...), főleg az illegális migránsok befogadását elutasító országokban, azokat a bevándorláspárti polgármestereket, települési vezetőket, akik hajlandóak a migránsok betelepítésére", és ezért EU-s forrásokat ígérnek nekik.

Deutsch Tamás ennek alapján különösen nagynak tartja az október 13-i önkormányzati választás tétjét:

A Timmermans-Karácsony-találkozót az EP-képviselő úgy értékelte: az egy bevándorláspárti megállapodás előkészítése volt, hogy utat nyisson annak, hogy

Budapestre is illegális bevándorlók százait, ezreit vagy még többeket telepítsenek be.

"Ennek a magyar polgárok számára elképesztő veszélyt jelentő elképzelésnek ellent fogunk állni" - jelentette ki Deutsch Tamás.