Nem ítéli el Karácsony Gergely saját jelöltjei botrányát és szerinte még vizsgálatot sem kell indítani

Vágólapra másolva!
A Hír TV-nek sikerült megszólaltatni az Origo kérdései elől bujkáló, közismerten alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelöltet, Karácsony Gergelyt. Ahogy a botrány összes szereplője, ő sem mond igazat. Természetesen lehetetlen nem felismerni a felvételen Lackner Csabát, Karácsony jelöltjét.
Vágólapra másolva!

Nézzük időrendi sorrendben, hogy a Hír TV és a Magyar Nemzet leleplezése után a szereplők miket mondtak:

1. Gajda Péter, Karácsony kispesti polgármester-jelöltje, az MSZP eddigi kispesti polgármestere tegnap arról beszélt, hogy nem tudta alaposan megnézni a felvételt, és nem ismeri fel rajta egyértelműen Lackner Csabát, Karácsony kispesti önkormányzati képviselőjelöltjét, az MSZP helyi képviselőjét. Mivel nyilvánvalóan Lackner van a tökéletes képminőségű felvételen, Gajda Péter sem merte egyértelműen tagadni, inkább úgy fogalmazott, hogy számára nem egyértelműen felismerhető, picike laptopon nézte, satöbbi.

2. Lackner Csaba, a drogpartin százmilliós lopásokról dicsekvő Karácsony-jelölt ma a Facebook-on egyértelműen elismerte, hogy ő van a felvételen, ő is beszél rajta, csak azt mondta (nyugodtan írhatjuk: hazudta), hogy összevágták, kvázi meghamisították a szavait.

3. Gajda Péter ma már arról beszélt, hogy mivel Lackner nem ismerte el, hogy ő van a felvételen (ez hazugság: Lackner elismerte), ő sem ismeri el, hogy Lackner van rajta.

4. Karácsony Gergely azt mondta a Hír TV-nek, hogy mivel Gajda Péter nem ismerte fel Lackner Csabát (ennyire nem fogalmazott mindig egyértelműen Gajda Péter, hiszen pontosan tudja, hogy Lackner látszik és beszél a botrányos felvételen), ő aztán végképp nem ismeri fel. Így nem ítéli el, ami történt és vizsgálatot sem kell szerinte indítani.

Egyébként Gyurcsány pártja, a DK sem ítélte el Karácsony jelöltjének, saját szövetségesüknek a botrányos tetteit, mondatait.