Elnézést kért a családjától és megbánta a cselekedetét Borkai Zsolt, Győr polgármestere. A politikus szerint a róla kikerült kompromittáló felvételek részben manipuláltak, részben igazak. Mindezek miatt feljelentést is tett. Egy héttel ezelőtt Wittinghoff Tamásról, Budaörs ellenzéki polgármesteréről jelentek meg kompromittáló felvételek. Wittinghoff szintén elnézést kért.

A rólam készült felvételek részben manipuláltak és részben valódiak - mondta Borkai Zsolt Győr polgármestere a város tévéjében. Nem vagyok rá büszke, és elsősorban a családomtól szeretnék bocsánatot kérni. Hibáztam és megbántam, nem közpénzből volt az út.

Nem éltem semmilyen illegális szerrel. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményeztem - tette hozzá. Győr vezetésem alatt kimagasló teljesítményt nyújtott, ezért nem adom a város vezetését olyan emberek kezébe, akik képtelenek a fejlődést biztosítani. Nem fogok visszalépni a jelöltségtől – mondta a politikus. 

Korábban Wittinghoff Tamásról, Budaörs polgármesteréről került elő egy kompromittáló felvétel. Ő is bocsánatot kért, később pedig azt mondta: naiv hülye voltam, aki elkövetett egy hibát. Ez a családomra tartozik, velük rendeztem a dolgot, ami pedig most történt, az többszörös bűncselekmény.