Főpolgármester-helyettes: Nem értékelték politikai támogatásként Scarlett Johansson szavait

Vágólapra másolva!
Nem értékelték politikai támogatásként, és nem használták fel Scarlett Johansson amerikai színésznő elismerő szavait, amelyeket Tarlós István főpolgármesterrel való találkozásakor mondott - közölte Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a sajtóban megjelent cikkekre és a színésznő ezzel kapcsolatos közleményére reagálva. A baloldali sajtó tehát megint hazudik. Soha, senki nem állította, hogy a színésznő politikailag támogatta volna Tarlóst. A vele készült képet pedig akkor közölték, amikor a színésznőt képviselő filmgyártó cég már jóváhagyta azt.
Vágólapra másolva!

Tarlós István és Scarlett Johansson jó hangulatban telt, félórás nyári találkozóján beszélgetett egymással a főpolgármesteri irodában, ahol a színésznő - ahogy közleményében maga írja - "megosztotta vele őszinte elismerését".

- olvasható Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes közleményében.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra hangsúlyozta: szeretnék biztosítani a színésznőt, hogy a demokráciát nem féltjük Magyarországon, továbbá mi is arra bíztatunk mindenkit, hogy lelkiismerete szerint szavazzon október 13-án.

A képek publikálásának időpontjáról egyébként a színésznőt képviselő filmgyártó cég döntött - jegyezte meg a főpolgármester-helyettes. Közölte azt is, nem tudják, hogy Scarlett Johansson milyen formában feltett kérdésre válaszolt a találkozóval kapcsolatban megjelent közleményében.