Óriási mennyiségű alkoholt találtak az ablakon kizuhant 3 éves lány szervezetében

Vágólapra másolva!
Javában zajlik a nyomozás annak a három éves kislánynak az ügyében, aki rejtélyes körülmények zuhant a halálba kistarcsai otthona ablakán. Miután kihallgatták a szüleit, rokonait, és szakértőket is bevontak a nyomozásba, és a Blikk szerint most megtalálták az a szemtanút is, aki pont rálátott a család lakásának ablákára a szemközti házból. Ő mondta el, mit csinált a gyerek apja azután, hogy meglátta kislánya halott testét az ablak alatt.
Vágólapra másolva!

A tanú azt mondta,

a férfi belevert egy nagyot az egyik nyitott ablakba,

ami szerinte nem az volt, amiről idáig azt hittük, hogy azon esett ki a gyerek - idézte a lap a kislány édesapjának ügyvédjét, dr. Lichy Józsefet.

Aztán a férfi lerohant a negyedikről, felkapta a kislányt és felvitte a lakásba a szemtanú szerint.

Ki volt otthon és ki nem?

2017 májusában a keresztanyja vigyázott a 3 éves Pannikára, amíg a szülei éjjel dolgoztak. A nő hamarabb elindult a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek volna.

Mire hazaértek, a gyerek már nem élt.

A szülők, elmondásuk szerint, nem tudtak arról, hogy a gyerek egyedül fog maradni, az anyuka viszont megbukott a hazugságvizsgálaton. Kiderült, hogy pontosan tudta, hogy a keresztanyja ott fogja hagyni Pannikát. Az is kiderült, hogy máskor is maradt már egyedül a lakásban.

Akkor felröppent a hír, hogy a nő élettársa, Pannika apja, elhagyta őt.

A vizsgálatok során a kislány szervezetében alkoholt találtak. Olyan nagy mennyiséget, amit nem lehet az újraélesztéshez használt gyógyszerekkel magyarázni. Elképzelhető, hogy valaki a cumisüvegébe töltött alkoholt, de egy felbontott üvegbe vagy egy pohárba is beleihatott.