Egy napon belül a második hazugságával bukik le Karácsony Gergely

KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. szeptember 30. Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt beszél a több város ellenzéki polgármesterjelöltjével közösen, a helyi önkormányzatok napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. szeptember 30-án. Karácsony Gergely kijelentette, hogy az október 13-i választás arról is szól, hogy lesz-e még egyáltalán önkormányzatiság, önkormányzati politika. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója közleményben tette helyre a teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelöltet, Karácsony Gergelyt, aki a 3-as metrókkal kapcsolatban felháborító valótlanságokat állított egy interjúban. Az interjú nemcsak tájékozatlanságról árulkodik, hanem félrevezető és megtévesztő is - szögezte le Bolla.
Vágólapra másolva!

Szerdán rendhagyó interjút közölt Karácsony Gergellyel, a baloldal főpolgármester-jelöltjével az elfogultan balliberális Index. A teljesen alkalmatlan jelölt többek között azt mondta, az utóbbi évek legnagyobb korrupciója a 3-as metró kocsijainak beszerzése. Szerinte ki kell nyomozni, itt kinek kell börtönbe mennie.

Karácsony két állításáról pár óra alatt kiderült, hogy nettó hazugságok Forrás: MTI/Mónus Márton

Mindezzel kapcsolatban Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója azt közölte, Karácsony nyilatkozata a 3-as metrókkal kapcsolatban felháborító valótlanságokat tartalmaz, mely nemcsak tájékozatlanságról árulkodik, hanem félrevezető és megtévesztő is.

A teljességgel alaptalan nyilatkozattal szemben az igazság az – ahogy azt az „M3 metróvonalát kiszolgáló metrókocsik korszerűsítéssel egybekötött felújítására és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások és eszközök szállítása" című 2015-ös pályázatnak már csak a címe is tartalmazza -, hogy a tenderkiírás mindig is eleve felújításról szólt

- tette hozzá.

Bolla Tibor hozzátette,

A fentiek alapján a BKV munkavállalói számára határozottan sértőek a cikkben leírtak, és tekintettel arra, hogy az interjúban megjelent állítások rágalmazó és becsületsértő jellegűek, megfontoljuk a megfelelő jogi lépések megtételét – zárta nyilatkozatát Bolla Tibor.

Egy jó nagyot ma már hazudott Karácsony

Szerdán immár másodszor bukott le hazugsággal a teljesen alkalmatlan politikus. Karácsony Gergely azt állította a vele készült interjúban, hogy „Tarlós gazdálkodásáról nem szólnak egy szót sem, pedig ő már Óbudát is brutális adóssággal adta át." Ezzel szemben az igazság az, hogy Tarlós István 2006-ban adósság nélkül adta át a kerületet Bús Balázs polgármesternek.

Tarlós István mindezt röviden kommentálta:

Közismert, hogy Óbudát gyakorlatilag adósság nélkül adtam át 2006-ban. Sajnálom Karácsonyt. A jelek szerint maradék ítélőképességét is elveszítette. Úgy tűnik, mégis igaza lehet Puzsér Róbertnek. Karácsony nagyjából annyiszor hazudik, ahányszor megszólal.