Nem akart harmadik abortuszt a magyarmecskei csecsemőgyilkos

Vágólapra másolva!
A magyarmecskei nő mindenki elől titkolta a terhességét, a faluban már többen is bolondnak nézték az öltözködése miatt, nyáron is kabátot hordott. Idén áprilisban, az otthonában megszülte a gyerekét, majd zacskóba és egy cipősdobozba tette. Később a gyerek meghalt. A Bors információi szerint a nőnek korábban két abortusza is volt, ezt a gyereket pedig már nem akarta elveszíteni. A nő nem tartja magát bűnösnek.
Vágólapra másolva!

A nő Pécsről költözött át Magyarmecskére a 10 évvel idősebb élettársához. A férfi nem akart tőle gyereket, ezért két terhességének is abortusz lett a vége.

Később hiába védekeztek, ismét terhes lett. A nő ezt a gyereket már nem akarta elveszíteni, ezért titkolta mindenki előtt.

Amikor a terhesség testi jelei látszódni kezdtek rajta, az öltözködésével próbálta leplezni a helyzetet. Ez több embernek is feltűnt. Azt hitték, hogy megbolondult.

– mondta a gyilkosság után pár nappal az egyik szomszéd a Borsnak.

Beszámítható?

A Pécsi Törvényszék előkészítő ülésén

a nő nem tartotta magát bűnösnek, az ügyvédje pedig azt szeretné elérni, hogy nyilvánítsák nem beszámíthatónak.

Szerinte ugyanis nem büntethető, mivel úgynevezett korai petefészek-kimerülés szindrómája van, ami pszichés gondokat okoz.

Ahogy korábban írtuk, a nő a fürdőszobájában szülte meg csecsemőt, a köldökzsinórt pedig egy ollóval vágta el.

Ezek után egy zacskóba, majd egy cipősdobozba tette a testet, amit betett a szekrényébe.

Pár nap múlva a nő vérmérgezést kapott a testében maradt méhlepénytől, ezért összeesett. Az élettársa kihívta a mentőket, akik kórházba vitték. Ott derült ki, hogy a nő nem régen szült, de ezek után sem volt hajlandó elmondani, mi történt a csecsemővel. Végül a rendőrök holtan találták meg a gyereket a szekrényben. Később kiderült, hogy

a kisfiú egészséges volt, amikor megszületett.

A férfi megbocsátott az élettársának, akivel most is együtt élnek Magyarmecskén. Arra egyelőre nincs magyarázat, hogy ha meg akarta tartani a gyereket, miért tette a szekrénybe, miért nem gondoskodott inkább róla.