"Nevetséges, hogy az az alkalmatlan Karácsony beszél, aki még egy kerület vezetésére is alkalmatlan, tönkretette Zuglót, és összeborult Gyurcsány Ferencékkel" - mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjének csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva. 

A politikus ismertette, hogy a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt eladósította Zuglót, "összevissza beszél" az adósságállományról, és titkolózik a valós pénzügyi helyzetről. "Ő az, akinek vezetése alatt a zuglói parkolás napi egymillió forint veszteséget termel" - emlékeztetett. Böröcz László szerint 

Karácsony Gergely alkalmatlanságát még saját szövetségesei is elismerik. 

"Gyurcsányné hiába áll mellé a kamerák kedvéért, Gyurcsányék is megmondták, hogy nem hisznek Karácsony győzelmében" - fogalmazott a fideszes politikus, aláhúzva, hogy a bukott kormányfő és felesége valójában át akarják venni az irányítást az önkormányzatok felett.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

"A bevándorláspártiakkal együtt Brüsszelben azon dolgoznak, hogy elvegyék a magyar embereket megillető uniós támogatásokat, hogy azokat a migránsok betelepítését vállaló önkormányzatok között oszthassák szét" - mondta Böröcz László.