Egy rejtélyes idegenre mutogat a várpalotai kettős gyilkos

Menekült a 2 éves fiú: újabb részeltek derültek ki a várpalotai gyilkosságról
A férfi beismerte tettét
Vágólapra másolva!
Javában zajlik a várpalotai vérfürdővel vádolt B. Zsolt pere. Az ügyészek szerint a férfi először megfojtotta volt barátnőjét, Enikőt, aztán leszúrta a fiatal nő 2 éves fiát, Gergőt. Változtatott a történeten, amit egészen eddig hajtogatott. 
Vágólapra másolva!

A férfi többször tett elég részletes beismerő vallomást, de amit tegnap mondott, az mindenkit meglepett.

Nem egy újabb részlettel állt elő a tragédia napjáról, hanem mindent tagadott.

Azt mondta, járt a nő házánál, de elment, és akkor még élt mindenki. Ugyanakkor vissza kellett mennie, mert ott hagyta a telefonját. Amikor belépett, meglátta a holttesteket. Arról is beszélt, hogy csakis az rejtélyes idegen ölhette meg őket, aki korábban több ijesztő üzenetet is küldött nekik.

- mondta a bírónak a Bors szerint.

Forrás: Police.hu

Ugyanakkor arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért dugta el a ruháit, amit aznap viselt és másnap miért tett úgy, hogy mintha mi sem történt volna és semmit sem látott volna, hiszen bement a munkahelyére. Erre mindössze annyit mondott, hogy összezavarodott.

- magyarázkodott a lap szerint.

Helyszínelők a várpalotai háznál Forrás: police.hu

"Kiderült: a férfi már korábban is próbált egy utolsó találkozót kicsikarni volt élettársától, csak a nő lemondta. Már ekkor kikötötte: azt szeretné, ha csak Gergőke, az asszony és ő lennének otthon, és direkt úgy intézte, senki ne tudjon róla, hogy Enikőékhez megy.

Családjának is hazudott a látogatásról, a DNS-ét pedig megtalálták a gyilkos késen.

Emellett korábban mindent részletesen bevallott, még sokkoló részleteket is megosztott a kihallgatókkal, elmesélte, hogy először Enikőt fojtotta meg, majd elszívott egy cigarettát, ezután ment be, hogy a szobába vonszolja, és a játékai között leszúrja az anyukája után síró Gergőkét, végül újra rágyújtott" - olvasható a lapban.

Enikő rokonai egyetlen szavát sem hitték el. Azt gondolják, ő volt és hazudik.