Tarlós István: A tét, hogy határozott kezekben marad-e a főváros

TARLÓS István
Budapest, 2019. október 12. Tarlós István főpolgármester, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje kampányzáró sajtótájékoztatót tart a Városházán 2019. október 12-én. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Sajtótájékoztatót tartott Tarlós István, Budapest főpolgármestere. Azt mondta, hogy a választás tétje, hogy határozott kezekben marad-e a főváros.
Vágólapra másolva!

Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje szombaton kampányzáró sajtótájékoztatót tartott Budapesten.

Itt azt mondta, hogy

a vasárnapi főpolgármester-választás tétje, hogy a főváros határozott kezekben marad-e, vagy eluralkodik benne a tétova káosz.

Tarlós István újbóli megválasztása esetén Budapestnek békét, nyugalmat ígér, és - mint mondta - nem háborúskodást, mint Karácsony Gergely zuglói polgármester, ellenzéki főpolgármester-jelölt, aki teljesíthetetlen ígéreteket tett a kampányban.

- fogalmazott, rámutatva arra, ehhez úgy kell küzdeni, hogy nem szabad eleve kizárni a konszenzus esélyét a kormánnyal.

Tarlós István főpolgármester, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje kampányzáró sajtótájékoztatót tart a Városházán 2019. október 12-én Forrás: MTI/Soós Lajos

Tarlós István kiemelte, hogy a kormánnyal szemben nemcsak lehet, hanem kell is állást foglalni, amit számos alkalommal meg is tett, amikor szükséges volt, de az együttműködés reális esélyét is meg kell őrizni, mert a világon nincs olyan kormány, amelyik hiába nyitott rá, együtt tudna működni egy zsigerből ellenséges, örökösen fenyegetőző, gyűlölködő városvezetéssel.

Tarlós István teljes sajtótájékoztatója a Hír TV-n megtekinthető: