Az ellenzéki Pikó emberei szavazatot vásárolnak a VIII. kerületben

2019.10.13. 14:52

Meg akarták vásárolni egy nő szavazatát a Józsefvárosban az ellenzéki Pikó András emberei. Rácz Lászlóné a választási bizottsághoz és a rendőrséghez fordul, mert ötezer forintot akartak adni neki, ha Pikó András ellenzéki józsefvárosi polgármesterjelöltre szavaz. Rácz Lászlóné a vesztegetést visszautasította- írja a Hír TV. A Fidesz feljelentést tesz. 

Ezután Pikó közösségi oldalán nyilvánosságra hozta a történteket, erre az ellenzéki polgármesterjelölt emberei feljelentéssel fenyegették meg őt.

Pikó Andrásnak az emberei ott álltak a zebránál, az egyik az egyik oldalt, a másik a másik oldalt, egy úriember utánam jött, a kezembe nyomta szórólapot, mondtam, hogy köszönöm, nem kérem, és akkor is a kezembe nyomta, és azt mondta, hogy ha Pikó úrra szavazok, az 5 ezer forintot ér nekem, és mondtam, hogy nem, hagyjon, feljöttem a lakásomba, ezt kiírtam a Facebookra, rá pillanatokon belül kaptam rá egy választ, hogy 15 percem van arra, hogy letöröljem, mert én hazudok, én visszaírtam, hogy nem törlöm le, vállalom a következményeket, mert nem hazudok

- mondta Rácz Lászlóné.

Az ügy miatt a Józsefvárosi Fidesz feljelentést tesz, ezt közösségi oldalán jelentette be a párt.

Íme a videó: