A győri rendőrök három fiatalt fogtak, akik gázspray-vel lefújtak, majd többször megrúgtak egy 19 éves férfit Győrszentivánon.

Egy fiatalember tett bejelentést a rendőrségen október 12-én délelőtt arról, hogy előző este három ismeretlen megtámadta az egyik győrszentiváni buszmegállóban. Elmondta, hogy 23 óra körül szállt le a helyi járatú buszról, ekkor ment oda hozzá három fiatal, akik cigarettát kértek tőle. Miután elutasította a kérésüket,

egyikük hirtelen egy gázspray-vel lefújta őt,

majd egy másik a hátáról megpróbálta leráncigálni a táskáját, miközben többször fejbe, illetve lábon rúgták. Az áldozatnak sikerült elfutni a verekedők elől.

A rendőrök, a bejelentő személyleírása alapján, rövid időn belül rájöttek, kiket kell keresniük.

Még a támadás napján az otthonában elfogták, és a kapitányságra vitték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egyik férfit, a 22 éves P. A. Márk győri lakost. Másnap a másik két, 16 éves helybéli kamasz is rendőrkézre került.

Elfogásuk után őket is bevitték a Győri Rendőrkapitányságra, ahol az összes támadót őrizetbe vették és mellett csoportosan elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.