Két újszülött gyerekét megfojtotta egy sárkeresztúri nő

2019.10.15. 11:15

Egy fiatal, sárkeresztúri nő bevallotta, hogy két csecsemőjével is végzett az elmúlt években. Az egyiknek Érden, a másiknak Zichyújfalun adott életet, aztán mindkettőt megfojtotta. Kettős gyilkosság miatt indult ellene eljárást, amit most zártak le a nyomozók.  

A 23 éves nő március 16-án reggel egy zichyújfalui családi ház fatárolóként szolgáló melléképületében 

megszülte, majd megölte, megfojtotta újszülött gyermekét. 

Ezután átöltözött, és mintha mi sem történt volna, a sárkeresztúri otthonába utazott. A lakásán elfogott és kapitányságra vitt gyanúsítottal szemben a Fejér megyei nyomozók gyilkosság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A második gyilkosság helyszíneForrás: Police.hu

A csecsemőgyilkos beismerő vallomást tett a kihallgatásán, emellett azt is elmondta, hogy nem ez volt az első ilyen tette. 

Beismerte, hogy 2017-ben Érden is világra hozott egy gyereket, akit a szülés után szintén megfojtott. A kicsi testét elrejtette. 

A nyomozás során kiderült, hogy a nő igazat mondott. 

Forrás: Police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a sárkeresztúri nővel szemben kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt folytatott ügy vizsgálatát a napokban befejezték. Az iratokat a Fejér Megyei Főügyészségnek küldték tovább vádemelési javaslattal.