Késsel tartott fogva egy nőt a vonaton egy férfi

Vágólapra másolva!
Idén áprilisban egy Debrecen felé közlekedő vonaton egy férfi zaklatni kezdett egy nőt, aztán bezárta a fülkébe és késsel megfenyegette. A rendőrök még aznap elfogták, és őrizetbe vették. Az ügyészség vádat emelt ellene, börtöben látnák.
Vágólapra másolva!

Április 18-án délelőtt egy Budapest – Záhony vonalon közlekedő személyvonaton utazott egy férfi Karcagon felszállt egy nő, és egy üres fülkében foglalt helyet.

A férfi kis idő múlva bement hozzá, beszélgetni kezdtek. A férfi egyre tolakodóbbá vált: közelebb ült hozzá, dicsérgetni kezdte. A nő közölte vele, hogy nem akar tovább beszélgetni vele, és megkérte, hogy hagyja békén. A férfi kiment a fülkéből. Később újra átment hozzá, és

fogdosni kezdte a lábát. A nő megijedt, és megpróbált elmenekülni. Ekkor a támadó előrántott egy bicskát, amit fenyegetésképpen a nő felé tartott, és közölte, hogy nem mehet sehova.

Amíg a vonat néhány percig a kabai vasútállomáson állt, a férfi a nőt fogvatartotta a fülkében. Kiszemelt áldozata eközben hangosan segítségért kiabált, amitől a késes megijedt és kimenekült a fülkéből.

A férfit rövid időn belül elfogták Debrecenben, majd letartóztatták.

Forrás: Police.hu

Az ügyészség a támadó ellen személyi szabadság megsértése és szeméremsértés miatt emelt vádat. Börtönbüntetést, közügyektől eltiltást, ezen kívül a fenyegetéshez használt bicska elkobzását javasolta számára.