A bíróság a mai napon ítéletet hozott az egyik valóságshow-ból ismerté vált Aurelio Caversaccio ügyében. A férfit azzal vádolták meg, hogy a társával együtt elrabolt és megvert egy férfit Baján.

A mai tárgyalási napra Aurelio a barátnőjével együtt érkezett, az utolsó szó jogán sírva beszélt a bíróhoz. Többek között kitért arra is, hogy őt tönkre akarják tenni, nem bűnös, valamint hogy apja halála után teljesen átértékelte az életét, nem bántott senkit – írja a Blikk.

Forrás: TV2

Aurelio a tárgyalás szünetében elment a bíróságról, de az első fokú ítéletet így is kihirdették. 

A bíró bűnösnek mondta ki a férfit, és 4 év börtönbüntetésre ítélte, valamint 3 évre eltiltotta a közügyek intézésétől. 

Legkorábban a büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat feltételesen. A társa 2 év 6 hónap börtönt kapott, és két év közügyektől eltiltást.

A vád szerint Aurelio zsebéből kiloptak 200 ezer forintot egy bajai kocsmában. A férfi tudta, hogy ki lophatta el a pénzét, ezért a barátjával másnap megkereste a tovajt. Megverték. A tolvaj bevallott mindent, és azt is elmondta, hogy a nagymamájánál rejtette el a 200 ezret. Ezek után Aurelióék betuszkolták az autójukba, és elmentek a nagymamához. A pénzt nem találták meg, a férfit viszont újra, többször is megverték.