Az öreg pornós elárulta, hogyan vette rá nagyapja szerepére gyilkos kollégája

Vágólapra másolva!
Nyár végén vádoltak meg egy 28 éves, budapesti pornós férfit azzal, hogy megölte a nagyapját, majd a holttestet garázsokban rejtegette, végül egy kukában találtak a halottra. Rokona házának eladásához egy nyugdíjas pornóst is belekevert az ügybe. Elkezdődött az ügy tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken, amin az idős férfi elárulta, hogyan csalta tőrbe fiatal kollégája, és miért nem kötött vádalkut. 
Vágólapra másolva!

A közel három évtizede a szexiparban dolgozó nyugdíjas akkor jött rá arra, hogy átverték, amikor a rendőrök jöttek érte, két évvel a gyilkosság után.

- mondta a férfi a Borsnak.

– emlékezett vissza a pornós, aki azóta sem beszélt fiatal kollégájával. Tegnap találkoztak hosszú idő után először.

Ahogy írtuk, a fiatal férfi annak érdekében, hogy

ne tudódjon ki a nagyapa előtt a valódi életvitele, a főiskolai tanulmányai abbahagyása és annak a lakásnak az eladása, amit a nagypapa neki vásárolt, továbbá azért, hogy további értékeit, így lakását, autóját, garázsát és nyugdíját megszerezze,

M. Márk 2015. április 8. és 2015. május 20. között valamikor, pontosan nem tisztázott, egyelőre ismeretlen időpontban, egy veszekedés után, rátámadt 82 éves nagyapjára az újbudai lakásában.

Kukákban rejtegetett nagypapa

Disznóölő pisztollyal agyonlőtte, majd

a holttestét a nagypapja garázsában rejtette el.

Ezután az unoka rábírta egy felnőtt filmekben statisztaként többször szereplő, a nyugdíjas férfi haláláról nem tudó, szintén

82 éves ismerősét arra, hogy az elhunyt nagyapának adja ki magát.

Így sikerült eladnia a lakását, és megszerezni a nyugdíját. Az adás-vétel után, 2016 augusztusában, halott nagyapja földi maradványait átvitte egy kőbányai bérelt garázsba.

2017 júniusában a rendőrség egy kukában találta meg a holttestet.

Felelniük kell a gyilkosságért

Az ügyészség nyereségvágyból, valamint a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken a férfival és egy 82 éves ismerősével szemben, aki az elhunyt nagyapa vagyontárgyinak megszerzésében segített.

- írta Dr. Üveges Andrea fővárosi főügyészhelyettes a közleményében.

Ezzel a mesével kereste fel a nyugdíjast a gyilkos

– magyarázta a Borsnak a tárgyalás szünetében a férfi.

Az öreg férfi haragszik a gyilkosra, és most azt várja, hogy elnézést kér tőle.