Aurelio a frászt hozta ismerőseire az ítélet után

Aurelio tárgyalás
Vágólapra másolva!
Szerdán a bíróság börtönbüntetésre ítélte Aureliót emberrablás miatt. Az egyik valóságshow-ból ismert férfi már az ítéletet sem várta meg, elment a bíróságról, majd teljesen eltűnt, még az ügyvédje sem érte el telefonon – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Aurelio az utolsó percig reménykedett abban, hogy a bíróság nem fogja elítélni, de a tárgyalás szünetében mégis elment a Kecskeméti Járásbíróságról, nem várta meg a döntést.

Az ítélet után törölte hivatalos Instagram-oldalát és a privát profiljának bejegyzéseit is

– írja a Ripost.

Forrás: YouTube

Utoljára este hatkor posztolt a közösségi oldalán:

Ezek után viszont teljesen eltűnt, nem vette fel a telefonját, reggel az ügyvédje sem tudta megmagyarázni, miért nem ment be a Mokka stúdiójába, mert dr. Pokker Zoltán elmondása szerint neki sem vette fel a telefont.

A lap megkereste Aurelio menyasszonyát, aki többször is beszélt vele az ítélethirdetés után.

– mondta Dominika.

Ahogy korábban megírtuk, szerdán a Kecskeméti Járásbíróságon

emberrablás miatt 4 év börtönbüntetésre, és 3 év közügyektől eltiltásra ítélték az egykori valóságshow-szereplő Aureliót, ami összesítve korábbi büntetésével 5 is lehet.

A vád szerint 2017-ben egy bajai kocsmában elloptak tőle nagyjából kétszázezer forintot. Tudta, hogy kilopta meg, ezért a társaival később megkeresték a tolvajt és megverték. A férfi mindent bevallott, azt is, hogy a nagymamájánál van a pénz. Aurelióék betuszkolták egy autóba, ahol tovább verték, majd elmentek a nagymamához, de ott sem találták meg a pénzt.