Aurelio a frászt hozta ismerőseire az ítélet után

2019.10.18. 11:04

Szerdán a bíróság börtönbüntetésre ítélte Aureliót emberrablás miatt. Az egyik valóságshow-ból ismert férfi már az ítéletet sem várta meg, elment a bíróságról, majd teljesen eltűnt, még az ügyvédje sem érte el telefonon – írja a Ripost.

Aurelio az utolsó percig reménykedett abban, hogy a bíróság nem fogja elítélni, de a tárgyalás szünetében mégis elment a Kecskeméti Járásbíróságról, nem várta meg a döntést. Az ítélet után törölte hivatalos Instagram-oldalát és a privát profiljának bejegyzéseit is  – írja a Ripost.

Forrás: YouTube

Utoljára este hatkor posztolt a közösségi oldalán: 

Jól vagyok. Fellebbezünk. Szeretlek Anya! Isten velem van és lesz! Ámen. Szép napot mindenkinek! Ezek után viszont teljesen eltűnt, nem vette fel a telefonját, reggel az ügyvédje sem tudta megmagyarázni, miért nem ment be a Mokka stúdiójába, mert dr. Pokker Zoltán elmondása szerint neki sem vette fel a telefont.

A lap megkereste Aurelio menyasszonyát, aki többször is beszélt vele az ítélethirdetés után. 

Éjszaka nem voltam mellette, mert haza kellett utaznom, de többször beszéltünk telefonon. Próbáltam benne tartani a lelket, végül nyugtatót vett be, és szinte biztos, hogy délelőtt is aludt. Ráfér, hiszen napok óta nem hunyta le a szemét – mondta Dominika.

Ahogy korábban megírtuk, szerdán a Kecskeméti Járásbíróságon emberrablás miatt 4 év börtönbüntetésre, és 3 év közügyektől eltiltásra ítélték az egykori valóságshow-szereplő Aureliót, ami összesítve korábbi büntetésével 5 is lehet. A vád szerint 2017-ben egy bajai kocsmában elloptak tőle nagyjából kétszázezer forintot. Tudta, hogy kilopta meg, ezért a társaival később megkeresték a tolvajt és megverték. A férfi mindent bevallott, azt is, hogy a nagymamájánál van a pénz. Aurelióék betuszkolták egy autóba, ahol tovább verték, majd elmentek a nagymamához, de ott sem találták meg a pénzt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK