A kiéhezett ellenzék szét fogja lopni Budapestet - mondta Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa a Vasárnap.hu portálnak. 

Kizsigerelés és a korrupció csúcsra járatása - mondta Novák Előd, a Mi Hazánk XI. kerületi képviselője azzal kapcsolatban, hogy mi várható a Karácsony-féle vezetéstől. A politikus a Vasárnap.hu portálnak azt mondta, meggyőződésük szerint folytatni fogják azt a lopássorozatot, amit Zuglóban is láthattunk a parkolási maffia keretében, vagy más intézményesült politikusbűnözés formájában.  Félek, hogy a nagy étvágyú balliberális ellenzék szét fogja lopni a fővárost.  Mindenképpen nagy feladat vár ránk, hogy a politikusbűnözésnek hadat üzenjünk - tette hozzá. 

Novák Előd arról is beszélt, hogy elképesztőnek tartja Karácsony azon kijelentését, hogy abortuszpárti programot fog támogatni.  Felhívom a figyelmet, hogy az az alaptörvényben lévő mondat, miszerint a magzati életet fogantatásától kezdve védelem illeti meg, az valójában nem teljesül. 

Azt, hogy Karácsony szimbolikus ügyekkel nem akar foglalkozni, furcsa kijelentés annak fényében, hogy korábban megígérte, ő fogja megnyitni a homoszexuális felvonulást - mondta Novák Előd.