Soros egyetemének szélsőbaloldali diákszervezetét beengedné Karácsony a városházára

Vágólapra másolva!
A CEU Radical Student Collective, a Soros-egyetem egyik szélsőbaloldali, vállaltan bevándorláspárti és Izrael-ellenes diákszervezete a közösségi oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján Karácsony Gergely, Budapest újdonsült főpolgármestere megnyitja előttük, és más, Karácsony kampányát segítő, a külföldieket tömegesen szavaztató álcivil szervezet előtt a budapesti városházát. Az Origo korábban beszámolt róla, hogy a CEU Radical Student Collective a palesztin gyásznap (Nakba) alkalmából, májusban megemlékezést szervezett, amelyen a szélsőséges, többségében külföldi diákok megnézték egy amerikai palesztin migráns hátterű „genderológus", Jasbir Puar áldokumentumfilmjét, amelyet Washington nyomásra a katari Al Jazeera hírportál letiltott, mivel a film antiszemita tartalmú. Karácsony Gergely - nem meglepő módon - képtelen nemet mondani bármilyen, egy-egy erőszakosabb szervezet követelésére. 
Vágólapra másolva!

Soros György budapesti egyetemének, a CEU-nak Radical Student Collective nevű szélsőséges diákszervezete a Facebook-oldalán közölte, hogy Budapest új főpolgármestere, Karácsony Gergely október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének az évfordulóján megnyitja a Főpolgármesteri Hivatal Városház utca 9-11. szám alatt található épületét, és annak udvarát a „nyilvánosság előtt".

A „nyilvánosságon" természetesen azon többségében Soros György által pénzelt álcivil szervezeteket kell érteni, akik segítették Karácsony kampányát, és a választás napján mozgósították a Budapesten élő külföldieket tízezreit

(köztük a Soros-egyetem diákjait), hogy szavazzanak a nemzeti-keresztény-konzervatív és bevándorlásellenes erők ellen.

A Radical Student Collective–vel együttműködve, az augusztus végén alapított szélsőbaloldali, „zöld" Szabad Budapest Fórum vállalt kiemelkedő szerepet Karácsony fővárosi kampányában, illetve

ők segítették Szücs Balázst Erzsébetvárosban, Pikó Andrást Józsefvárosban, valamint Baranyi Krisztinát a Ferencvárosban.

A VIII. kerületben egyébként

könnyen lehet, hogy az ott lakó CEU-diákok, illetve más általuk mozgósított külföldiek döntötték el szavazatukkal, hogy ki legyen Józsefváros polgármestere,

hiszen a szavazatkülönbség a balliberális Pikó András és a kerületet egyébként közismerten sikeresen vezető fideszes Sára Botond között mindössze 269 szavazat volt.

Forrás: valasztas.hu

A Szabad Budapest Fórum létrehozására vélhetően azért került sor, hogy ne közvetlenül Soros egyeteme egyik diákszervezetének a neve alatt kampányoljanak.

A CEU Radical Student Collective és a Szabad Budapest Fórum egyébként nem is csinálnak titkot abból, hogy az általuk mozgósított külföldiekkel október 23-án, a városházán, a fővárosi választási győzelmüket akarják megünnepelni.

A Karácsonynak kampányolók antiszemita filmet vetítettek a Soros-egyetemen, és kitűzték a palesztin zászlót

Ahogy arról az Origo beszámolt, 2019. május 14-én antiszemita rendezvényre került sor a Soros-egyetemen, amelynek a szerverezője a CEU Radical Student Collective volt.

Budapest szívében a szélsőséges, többségében külföldi diákok

levetítették az Egyesült Államokban élő, palesztin migráns hátterű, Izrael-ellenes aktivista, Jasbir Puar négyrészes, The Lobby – USA című filmjének az első részét,

amelyet az amerikai kormányzat nyomására az azt megrendelő katari Al Jazeera letiltott, annak antiszemita tartalma miatt.

A filmvetítést a palesztin gyásznapra (Nakba) időzítették, amely nap Izrael függetlensége kikiáltásának az ünnepe, és

az esemény alkalmából kitűzték a Soros-egyetem Nádor utcai épületére az önálló államként nem létező Palesztina zászlóját.

A filmben a legundorítóbb antiszemita klisék alapján

Izraelt többek között apartheid államnak hazudták, és összeesküvés-elméleteket terjesztettek a zsidó államról, illetve a Jeruzsálem-Washington közötti bilaterális kapcsolatokról.

Az áldokumentumfilm készítőjéről, Jasbir Puarról azt érdemes tudni, hogy az iszlamisták tevékenységét tisztára mosni igyekvő Al Jazeerának dolgozik, emellett pedig a Rutgers Egyetem Női és Gender Tanulmányok tanszékének a docense.

null

null

Nem mellesleg a legújabb LGBT-mánia, a queerelmélet egyik teoretikusa. A CEU Radical Student Collective Facebook-eseménye alapján Puar május 10-én a Soros-egyetemen tartott előadást.