Kinyalják az idióta városvezetés s.ggét, így szidja a vesztes ellenzéki polgármesterjelölt a kiskunfélegyháziakat

Vágólapra másolva!
"Kezdem megérteni, engem azért pocskondiáztak, mert Önöknek ellenszenves voltam, ugyan is tudom használni az eszem, ami Önöknek sértő, mert képtelenek rá." - így gratulált Kolossai János, az ellenzék kiskunfélegyházi polgármesterjelöltje kormánypárti ellenfelének az önkormányzati választás másnapján. A politikus egyébként nem szerepelt túl fényesen a voksoláson: mindössze 9 százalékot kapart össze, szemben a kormánypárti jelölttel, akit 91 százaléknyian támogattak. Mutatunk részleteket a vesztes jelölt trágár választó-szidalmazásából. 
Vágólapra másolva!

Kiskunfélegyházán Kolossai János, az ellenzék (Veled a Városunkért Egyesület) polgármesterjelöltje óriási patáliát csapott abból, hogy alulmaradt. Az bizton állítható, hogy a Bács-Kiskun megyei település lakói nem kaptak a szívükhöz izgalmukban a választási végeredményt látván: a kormánypárthoz közel álló Csányi József (Nemzeti Fórum) 90,53 százalékos, elsöprő győzelmet aratott az ellenzék jelöltje felett. Ehhez képest Kolossai a választás másnapján rég nem látott őrjöngésbe kezdett gratuláló közleményében, mindennek elhordva a kiskunfélegyháziakat.

Szerinte a helyiek IQ-tesztet töltöttek ki, és csupán kevesen használták az eszüket. Emiatt nem sikerült kihúzni a várost a szarból - mutatott rá a politikus.

"Mint tudjuk, ma október 13-án Kiskunfélegyháza is a választás során, mint minden magyar város, kitöltötte az IQ tesztjét, ami a következő adatokat mutatta: 12% használja az eszét, nekik külön meg is köszönöm bátorságukat, hogy megpróbálták a várost kihúzni a Veled a Városunkért Egyesület jelöltjein keresztül a sz@rból."

Az intelligens közleményből az is kiderült, hogy aki a Nemzeti Fórum jelöltjére szavazott, az végtelenül "ostoba, gyáva, fenéknyaló," és hiszékeny.

"Sajnos a 88% százaléknak, csak gratulálni tudok a végtelen ostoba, gyáva, fenéknyaló viselkedésükhöz."

Az ellenzéki polgármesterjelölt egy nappal a választás után rájött, miért szenvedett kiadós vereséget: azért, mert ő tudja használni az eszét, a kiskunfélegyháziak viszont nem. Rendkívül kulturáltan ír annak a városnak a lakóiról, ahol győzni szeretett volna. Azokat az embereket szidja, akiket vezetni kívánt.

Kezdem megérteni, engem azért pocskondiáztak, mert Önöknek (88%) ellenszenves voltam, ugyan is tudom használni az eszem, ami Önöknek sértő, mert képtelenek rá. Hiszen ahonnan én jöttem, Miskolcról, ott a Fidesz által támogatott, idióta városvezetés seggét nem kinyalják, Félegyházával ellentétben, hanem rakétát dugtak bele, az ég felé fordították és kilőtték"

A gratuláció is legalább olyan szimpatikusra sikeredett, mint az eddigiek:

Még egyszer! GRATULÁLOK a 88% eszetlenségéhez!!!"

Mint ismert, a kiskunfélegyháziak az MSZP-t, a DK-t és a Momentumot is megjárt, példátlanul trágár beszédéről ismertté vált Nagy Blankának sem szavaztak bizalmat.