Balesetek miatt torlódik a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába Bag, az M5-ös autópályán Inárcs, illetve az M0-s autóúton Nagytétény térségében - közölte az Útinform.

Az M3-as autópályán történt balesetnél 10 kilométeres torlódás alakult ki, sávzárás van érvényben. Kerülni a pályával párhuzamos 3-as főúton lehet, aki teheti, Hatvannál az 55-ös kilométernél térhet le a pályáról, majd visszatérni, Bagnál a 39-es kilométernél lehet. Az erős forgalom miatt a 3-as főút ezen szakaszán is nagy a torlódás - írták.

Az M5-ös autópályán történt baleset miatt 4 kilométeren torlódik a forgalom, a főváros felé vezető oldalon a 34-es kilométernél a belső sávot elkerítették a forgalom elől. Kerülni az 5-ös főút felé lehet, Újhartyánnál a 44-es kilométernél letérve a pályáról. Visszatérni a pályára Ócsánál lehet.

Az Útinform közlése szerint egy órával növekszik a menetidő az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felé.  Nagytétény térségében egy személyautó ütközött a védőkorlátnak, ezért nehézkes a felhajtás az M6-os autópályáról, valamint a 6-os főútról is az M0-sra, az M5-ös felé - írták.
A rendőrség hétfő reggel azt közölte honlapján, hogy az M3-as autópályán történt balesetnek több sérültje van.

Frissítés:Az M3-as autópályán a főváros irányába Bag térségében a 40-es km-nél a korábbi baleset helyszínén megszűnt a sávzárás és a torlódás is feloszlott.

Az M5-ös autópályán, Inárcs térségében, a főváros felé vezető oldalon a 33-as km-nél a sérült járművek már nem képeznek forgalmi akadályt. A torlódás is lassan megszűnik, így már nem kell az 5-ös főúton kerülni.