Erőt kell merítenie a családnak a baktakéki tragédia után

Vágólapra másolva!
Egy helyi férfi gázolt el néhány hete egy apát és nyolc hónapos kisgyerekét. Utóbbi szinte azonnal meghalt. A gyászoló apa, most azt mondta a Borsnak, hogy az ad erőt neki, hogy felesége terhes, hamarosan szülni fog. és persze kislányuk, Maja. 
Vágólapra másolva!

A tragédia után kiderült, hogy a gázoló, az elütött férfi régi ismerőse, aki azóta bocsánatkérés nélkül elhagyta falut. A nyolc hónapos kisfiú temetése azóta már megvolt, de ahogy az apa a Borsnak elmondta, fájdalmuk azóta sem enyhült.

A család fájdalmát talán enyhíti, hogy bár az autó fiatal sofőrje a temetésen nem jelent meg, a szülei meglátogatták a gyászoló családot, hogy bocsánatot kérjenek.

– kezdte Sándor a Borsnak, majd így folytatta:

„Nekik is megmondtam: rájuk nem haragszom, ők nem tehetnek semmiről, így nem nekik kéne bocsánatot kérniük. Egyetlen ember tehet róla. Neki azonban nem is tudnék megbocsátani, hiszen elvette tőlem a fiam.

A családnak most elsőszülött kislányuk, Maja ad erőt, illetve az orvosok szerint négy hónap múlva érkezik a család legkisebb tagja, ugyanis a gyászoló anya terhes.