Egy gondozó megerőszakolt egy 83 éves asszonyt

Vágólapra másolva!
Saját házában erőszakolt meg egy 83 éves nagymamát az ápoló, akit azért foglalkoztatott, hogy segítsen ellátni mozgássérült férjét. Először ráfogta az asszonyra, hogy hazudik, de aztán a DNS-teszt lebuktatta. A férfit nemi erőszak vádjával letartóztatták.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves, melbourne-i Simon Prodanovich egy idősek ellátásával foglalkozó szervezet alkalmazottja volt, és házi gondozást is vállalt nyugdíjasok részére.

Többek között egy idős asszony is felfogadta őt, hogy segítsen gondozni a többfajta betegséggel küszködő, mozgássérült férjét. A nyugdíjas házaspár több, mint 60 éve élt együtt, boldogságban, szeretetben, és szinte minden percüket együtt töltötték.

Amikor mindketten megöregedtek, és a férfinak többféle betegséggel kellett együtt élnie, a lányuk javasolta nekik, hogy fogadjanak föl egy ápolót, aki segít őt ellátni. Eleinte vonakodtak ellene, végül úgy döntöttek, hogy mégis tesznek egy próbát, mert nem akartak idősek otthonába költözni, viszont az asszony számára a háztartás, és a férje ápolása együtt már túl nagy teher lett volna.

Így január 12-től alkalmazni kezdték Prodanovichot gondozóként, akinek az volt a feladata, hogy fürdesse, öltöztesse, etesse az idős férfit.

Egy napon, amikor az asszony

megemlítette, hogy állandó lábfájása miatt gyógyszert kell szednie, a férfi felajánlotta neki, hogy megmasszírozza.

Az asszony elfogadta, mire Prodanovich kivitte a beteg, mozgássérült férfit a nappaliba, ő pedig a hálószobában elkezdte masszírozni az asszony lábát. Ám hirtelen

furcsán kezdett viselkedni: megnyalta az ujját, majd vetkőztetni kezdte az asszonyt. Amikor az könyörgött, hogy hagyja abba, a férfi meg is erőszakolta, majd elmenekült.

Amikor napokkal később elfogták és kihallgatták, a férfi tagadta, hogy megerőszakolta volna az asszonyt,

azt mondta, hogy mindezt ő találta ki, bosszúból, mert nem kente be a hátát testápolóval. Egy DNS-teszt segítségével azonban kiderült az igaszság.

Az asszony ágyán és ruháin talált minta hajszálpontosan egyezett a férfiéval.

- mondta az asszony, majd hozzátette, azóta egyetlen idegen férfiban sem bízik, legyen az orvos, vagy taxisofőr, vagy akárki más. Azóta inkább egyedül, illetve családja segítségével gondozza a férjét.

A férfi ügyvédje azt mondta, védence nagyon szégyelli magát, és már rég megbánta, amit tett, és hogy nem szándékosan követte el a tárgyalást, hanem pillanatnyi elmezavarról volt szó.

A bíró azonban felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy

mielőtt rátámadt az asszonyra, férjét átvitte a másik szobába, ami szinte világossá teszi, hogy előre eltervezte az egészet.

A férfi a csütörtöki tárgyalásig letartóztatásban marad - írja a Mirror.com