Óriási felháborodást keltett, hogy Hadházy trágár szöveget mutatott fel a parlamentben

Hadházy Ákos
A lónak a faszát!
Hadházy Ákos feliratot tart Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.
Vágólapra másolva!
Hadházy Ákos bukott LMP-s, jelenleg független parlamenti képviselő hazugságokkal teleírt táblával próbálta megzavarni Orbán Viktor kormányfőt a napirend előtti felszólalása közben a parlamentben.
Vágólapra másolva!

Kövér László, az Országgyűlés elnöke Hadházy akcióját látva azt mondta,

Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy a választási vereségből ne azt a következtetést vonják le, hogy ugyanaz "az agresszív háborús politika" a célravezető, amit idáig folytattak. Arra kérte őket, tartsák be a házszabályt,

Kövér László azt is kérte, hogy aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért. A házelnök végül megfeddte a magáról megfeledkező Hadházyt.

Orbán Viktor természetesen elmondta beszédét.

A volt LMP-s Hadházytól nem áll távol a provokáció és az erőszak. Ő az, akivel még tavaly összeverekedett a párttársa, Sallai R. Benedek. Azelőtt földvásárlási botrányba keveredett, korábban pedig arról írtunk, hogy egy kisgyerekes családot is terrorizált.

De ő az is, aki korábban "pókemberként" bóhóckodott az MTVA székházában ellenzéki képviselőtársainak társaságában.

A mai ülésen egyébként Hadházy már a helyére ülve sem nyugodott meg.

Forrás: Origo

Óriási felháborodást keltett, hogy trágár szőveget írt meg előre egy táblára. Ráadásul a magasba tartotta azt a képviselőtársai között.

További képek a trágár Hadházyról:

Forrás: Origo

Hadházy Ákos Forrás: hvg

A trágárságra reagált Dömötör Csaba közösségi oldalán: