Csuja Imre fia halála óta minden nap színpadra áll

Csuja Imre
Budapest, 2016. március 30. Csuja Imre Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a színész szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Bence fia halála óta minden napját a színpadon tölti Csuja Imre, de gyászáról még legközelebbi kollégáinak sem beszél. Kedves, ám távolságtartó a tragédia óta – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves színész fia halála után pár nappal már színpadra állt. A munka pedig ezután sem állt meg a gyászoló színész számára, számos szerepének kell eleget tennie. Míg más színházakban ugyanis váltótársakkal dolgoznak, az Örkény Színházban minden darabnál egy szereposztás létezik.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Shakespeare drámája után másnap például egy nyomasztó, orosz darabban, csernobili túlélőként kellett elmesélnie élete tragédiáit, köztük kislánya halálát, amit képtelen feldolgozni

írja a Bors.

Színésztársai megdöbbenteni kollégájuk lelki ereje.

Csuja Imre néhány napja második gyerekét vesztette el.

Évekkel ezelőtt idősebb fia is öngyilkos lett. Kisebbik fiát közeli ismerősei szerint azóta mindig foglalkoztatta a halál.