Kiborult Soros blogja, mert a köztévé híradója elítélte Hadházy ocsmány trágárkodását

ORBÁN Viktor; HADHÁZY Ákos
Budapest, 2019. október 21. Hadházy Ákos független parlamenti képviselő feliratot tart a kezében Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Ironikusnak szánt cikkszerűségben kifogásolja Soros blogja, hogy a köztelevízió híradós műsorvezetője Hadházy trágárkodásával kapcsolatban azt mondta: nem normális, amit a parlamentben az ellenzék csinált. Nem normális, és - ahogy Németh Balázs műsorvezető pontosan fogalmazott -, épeszű ember eddig nem is tudta elképzelni, hogy egy képviselő ilyen ocsmányságokat mutogat majd egyszer a parlamentben.
Vágólapra másolva!

Az éppen a köztévében mutatott lépcsőmászásával és földön fetrengésével, szimulálásával, lyukas zoknijával az egyik legtöbbet kinevetett ellenzéki képviselő, Hadházy Ákos egy példátlanul trágár felirattal szerencsétlenkedett tegnap a parlamentben.

A köztévé híradójában Németh Balázs a következő néhány mondatot mondta a híradó rövid riportja előtt:

"Primitív, bunkó, felháborító akcióval nyitotta a szezont az ellenzék. Hadházy Ákos már a miniszterelnök beszéde közben is táblákat mutogatott a pulpitus előtt, majd a balhézást azután is folytatta, hogy visszaült a helyére. Előre megírt és kinyomtatott egy primitív káromkodást. Eddig épeszű ember - épeszű ember! - nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a parlamentben. De ma ez is megtörtént. Az ellenzéki képviselők pedig szó nélkül tűrték, hogy mit művel az Országházban Hadházy Ákos."

Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Soros-blognak viszont nem tetszett a teljesen világos és érthető megfogalmazás. Nem kell nagy fantázia feltételezni, hogy a műsorvezető kulturált elhatárolódásával ellentétben nekik tetszett az ország többsége által Pókembernek gúnyolt, még az LMP-nek sem kellő Hadházy Ákos ocsmány trágárkodása. Ezek szerint a 444-nek az a véleménye, hogy Hadházy trágárkodása nem primitív, nem felháborító.