Távolsági buszon csempészte a kokaint egy zalai férfi

Vágólapra másolva!
Egy zalai férfi úgy juttatta el a kokaint a Zalacsányban élő ismerősének, hogy egy irattartóban odaadta az egyik távolsági busz sofőrjének, hogy majd a zalacsányi megállóban váró nőnek adja oda. A férfi letartóztatását elrendelte a bíróság.
Vágólapra másolva!

A 43 éves férfi 2018 januárjától havi rendszerességgel csempészte a kábítószert a Zalacsányban élő nőismerősének, aki utána tovább árulta a kokaint. Többször is úgy juttatta el oda a férfi a 10-15 gramm kábítószert, hogy

a Budapest-Zalaegerszeg vonalon közlekedő menetrendszerinti busz sofőrjének odaadott egy irattartót és azt kérte, hogy majd a zalacsányi buszmegállóban váró nőnek adja oda.

A csomagot október 18-án kapcsolták le a rendőrök Zalacsányban. Kiderült, hogy a szívességből vitt csomagban 2 hengeres formájú, tömör, összesen 31,2 gramm tömegű fehér por volt elrejtve.

Erről később bebizonyosodott, hogy kokain.

A más ügy miatt bűnügyi felügyelet alatt lévő férfinál fennáll a szökés, elrejtőzés, bűnismétlés veszélye, valamint azt sem lehetett kizárni, hogy bizonyítékokat tüntetne el, ezért a bíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását.