Fényes nappal rabolt ki egy férfit egy prostituált a társával

2019.10.28. 16:06

Egy prostituált nő és társa rabolt ki egy férfit a 44-es főút szélén. A támadó férfi autóján még rendszámtábla sem volt. A kecskeméti rendőrök mindkettejüket őrizetbe vették.

Egy 43 éves férfitól érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy október 25-én délben egy főút mellett kirabolták.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy a 44-es út mentén  pénzért cserébe lefeküdt egy prostituált nővel. Kis idő múlva egy férfi érkezett a helyszínre autóval, és követelte tőle, hogy a kifizetett 4000 forint mellett még további 10 ezret fizessen nekik. A támadó ezután egy fejszenyéllel fenyegette meg a férfit, aki megijedt, és átadta nekik a követelt pénzt, ők pedig elmenekültek a helyszínről.

Forrás: Police.hu

A rendőrök rövid időn belül elfogták, és rablás miatt őrizetbe vették a fiatal nőt és társát, egy 29 éves férfit. A nyomozás során kiderült, hogy az autón, amellyel közlekedtek, nem volt rendszám, így a férfit egyedi azonosító jellel való visszaéléssel is gyanúsítják. A rendőrök javasolták a letartóztatásukat. A bíróság a férfi letartóztatását elrendelte, társát pedig bűnügyi felügyelet alá helyezték. A rendőrök a további, a prostitúcióval kapcsolatban felmerült bűncselekmények elkövetésének gyanúját is vizsgálják - írja a Police.hu.