Együtt temethetik el a lovaskocsi balesetben meghalt testvérpárt

Vágólapra másolva!
Úgy tudni, hogy az utolsó másodpercekig fogták egymást kezét a végzetes balesetet szenvedett, fiatal ötvöskónyi lányok. Ők és még három ember utazott azon a kivilágítatlan lovaskocsin, amelyikbe csütörtök késő este belerohant egy kisteherautó. A lovaskocsi darabjaira szakadt, a ló 18 métert repült, akárcsak az utasok, akik közül hárman meghaltak. Egyikük terhes volt. 
Vágólapra másolva!

A tragikus baleset Segesd közelében, a 68-as főúton történt. A kivilágítatlan lovaskocsiba hátulról hajtott bele egy kartondobozokat szállító kisteherautó. Az ütközés olyan erős volt, hogy a lovaskocsi deszkáira szakadt szét, csak a kereke és a tengelye maradt ép.

Öten ültek rajta, és mindannyian lerepültek róla. A kisteherautó az árokba borult, a sofőrnek nem lett semmi baja.

Az utasok között volt egy 21 éves férfi, aki nagykanizsai kórházban halt meg. A másik férfinak amputálni kellett a lábát.

A lovaskocsin két fiatal lány, egy testvérpár is utazott. Az egyikük 15 éves volt, és kisbabát várt. Ő a helyszínen meghalt, 13 éves húga pedig a kaposvári kórházban, pénteken.

Ünnepelni mentek az egyik közeli faluba a lovaskocsival.

– mondta a Borsnak a testvérpár egyik ismerőse, aki könnyes szemmel hozzátette, hogy biztos benne: még az utolsó percben is fogták egymás jezét, annyira szerették egymást. Szerinte együtt temetik el a két lányt.

- folytatta az ismerős.

A szemtanúk szerint a lovaskocsi nemcsak kivilágítás nélkül hajtott, de

egyik oldalról a másikra "cikázott".

Az ütközéstől a ló 18 métert repült. Az állat is olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni. Fejbe lőtte egy vadász.