Megint hatalmasat hazudott az ellenzéki propagandasajtó

Vágólapra másolva!
Megint hazudott a balliberális sajtó: Soros blogja, a 444 és a Népszava a valósággal teljesen ellentétben azt állította, hogy Kocsis Máté fizikai erőszakot helyezett kilátásba a Bayer Show-ban. Ahogy azt megírtuk, a valóságban pont ennek az ellenkezőjét mondta. A Fidesz frakcióvezetője pert indít a hazug ellenzéki médiumok ellen.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt megírtuk, Kocsis Mátét Bayer Zsolt arról kérdezte, hogy hogyan tudták kibírni a kormánypárti képviselők, hogy nem ragadtatták el magukat és nem ültek fel az ellenzéki provokációnak, többek között Hadházy Ákos ocsmány trágárságának. Kocsis Máté erre ezt válaszolta:

Annak ellenére, hogy egyértelműen kimondta: "a tettek alatt nem fizikai tetteket értek", a Népszava és Soros blogja, a 444 is azt hazudta, hogy a Fidesz frakcióvezetője fizikai erőszakot helyezett kilátásba. Kocsis Máté közleményben jelentette be, hogy beperli a hazug ellenzéki médiumokat. A közlemény szövege:

Ismét valótlanságot állít az ellenzéki média, ami miatt pert indítok.

A Népszava és a 444 állításával szemben a Bayer Showban az hangzott el Hadházy Ákos múlt heti parlamenti akcióját értékelve, hogy "szerintem véget ért az a kor, amikor szótlanul és némán és tettek nélkül tűrjük azt, hogy a legdurvább gyalázkodások menjenek. A tettek alatt nem fizikai tetteket értek. Azt állítom, hogy az országgyűlési törvény fegyelmi szabályaira vonatkozó passzusokat durván szigorítani kell".

Azok a szerkesztőségek, amelyek fizikai erőszak kilátásba helyezéséről írnak, valótlanságot állítanak. Velük szemben pert indítok.