Amint kiszabadult, máris több házba is betört egy karancssági férfi

Vágólapra másolva!
Letartóztatott a bíróság egy 24 éves férfit, aki július és október között, miután véget ért a bűnügyi felügyelete, betört öt karancssági házba.  
Vágólapra másolva!

Július 8-ára virradóra egy garázs ajtaját feszítette be, ahonnan fűrészgépet, csavarbehajtót, sarokcsiszolót és kulcskészletet vitt magával. Másnap éjjel egy családi ház udvarára hatolt be. Ott lefeszítette a garázs ajtaját és ellopott egy hegesztőtrafót, csiszológépet és egy csavarbehajtót.

Egy hónappal később visszament ugyanehhez a garázshoz, és ellopott egy transzformátort is.

Kis ideig nem tört be sehova, de aztán októberben ismét akcióba lendült.

Benyomta egy családi ház ajtaját, ahonnan ellopott egy szentképet és egy rádiós magnót vitt el. Egy másik, lakatlan házból pedig egy karórát vitt magával.

Végül október 22-én éjjel leemelte az egyik karancssági ház kapuját, leverte a fészeren lévő lakatot, és onnan is ellopott egy szentképet, valamint négy üvegpoharat.

A férfi fiatalkora ellenére már volt börtönben is, ahonnan 2018 márciusában szabadult, azóta már 2019 májusában és júniusában is vádat emeltek ellene lopás miatt. Sőt, június elejéig bűnügyi felügyelet alatt is állt. Miután azt megszüntették, hozzáfogott az újabb akcióihoz. A bíróság most elrendelte a férfi letartóztatását.