Hiába ítélte az első fokú bíróság börtönbüntetésre Aureliót, ő továbbra is két végén égeti a gyertyát. A napokban felvette, ahogy a megengedettnél jóval gyorsabban, 175-tel száguldozik az autópályán, majd a videót megosztotta a közösségi oldalán, amit később letörölt. Aurelio a történtekről nem volt hajlandó nyilatkozni a Borsnak.

A korábbi valóságshow-szereplő két hete még sírva beszélt a bíróságon az utolsó szó jogán, majd lelkiállapotára hivatkozva meg sem várta az ítélethirdetést, hazament a tárgyalás szünetében. Most úgy néz ki, túltette magát azon a traumán, hogy a bíróság 4 év börtönre ítélte.

Instagram

Vasárnap este az Instagram-oldalára feltöltött két videót, amin látszik, hogy 175-tel hajt az autópályán, ez pedig jóval több, mint a megengedett 130 kilométer/órás sebesség.  Száguldozás közben önfeledten ordibált. Nem érezte a veszélyt, bele sem gondolt abba, hogy egy rossz mozdulattal akár saját és mások életét és veszélyeztethette volna. Nem sokkal a posztolás után letörölte felvételeket – írja a Bors.

A lap az esettel kapcsolatban megkereste Aureliót, aki nem akart nyilatkozni, ezért az ügyvédjéhez fordultak. 

Nem láttam az ominózus felvételt, ennyire nem követem Aurelio életét. De szerencsére a sebességhatár esetleges túllépése nem érintheti a korábbi ügyét, mivel az közigazgatási bírsággal elrendezendő dolog, amire teljesen más jogszabályok vonatkoznak – mondta a lapnak az ügyvéd, dr. Pokker Zoltán.

Aureliót két hete a kecskeméti bíróság emberrablás miatt 4 év börtönbüntetésre ítélte, valamint 3 évre eltiltotta a közügyek intézésétől. Ehhez még hozzáadódik az az 1 év 2 hónapos büntetés, amit egy korábbi drogügye miatt kapott feltételesen.  Az ítélet nem jogerős.

A vád szerint 2017-ben Aurelio zsebéből kiloptak nagyjából 200 ezer forintot az egyik bajai kocsmában. Úgy gondolta, tudja, ki lophatta el a pénzét, ezért barátjával később megkereste a tolvajt, és megverte. A tolvaj bevallott mindent. Azt is elmondta, hogy a nagymamájánál rejtette el a pénzt. Betuszkolták egy autóba és elmentek a nagymamájához, a pénz azonban nem lett meg, ezért újra megverték.