Rendőrök törtek rá VV Fanni feltételezett gyilkosára

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
A rendőrség másodszor vonult ki B. László házához, hogy megnézzék, nem szökött-e meg a házi őrizetből. Legutóbb nyár közepén tartottak nála ellenőrzést, mert a lábára szerelt nyomkövető azt jelezte, hogy szökni próbál – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

B. Lászlót azzal gyanúsítják, hogy 2017 novemberében meggyilkolta a korábbi valóságshow-szereplőt, Novozánszki Fannit. A férfit letartóztatták, és nagyjából másfél évet rács mögött is töltött, idén júniusban viszont házi őrizetbe került.

Legutóbb nyár közepén tartott a rendőrség ellenőrzést nála, akkor az esti zuhanyzás közben törtek rá, mert a nyomkövetője szökést jelzett,

a napokban pedig random jártak az otthonában.

– mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, a férfi korábbi védője és nagybátyja.

Forrás: Origo

– tette hozzá a rokon.

Ahogy korábban megírtuk, VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Pár hónnappal később az egykori MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót gyanúsították meg a meggyilkolásával. Több közvetett bizonyíték is utal erre. Például az, hogy

a nő eltűnésének estéjén a Marina-parti lakásából ő hozta ki a nő élettelen testét, amit a mélygarázsában parkoló autójának csomagtartójába tett és elvitt valahova.

Elmondása szerint ezek után számára idegen embereknek adta oda Fannit, azt viszont nem tudja, ők mit csináltak vele. A bérelt autót véresen vitte vissza a kölcsönzőbe, aminek a tulajdonosa hívta ki a rendőrséget.

Forrás: Blikk

Később kiderült az is, hogy

B. László olyan országokat keresett az interneten a nő eltűnése után, amiknek nincs kiadatása Magyarországgal.

Belizét szemelte ki magának, oda akart egyedül elutazni, vagyis valószínűleg megszökni a nyomozás elől. A gyilkossághoz és a vádhoz a közvetlen bizonyítékokat akkor találhatnák meg,

ha előkerülne végre a fő "corpus delicti", VV Fanni holtteste,

amit lassan két éve nem találnak a hatóságok, pedig már nagyjából mindenhol keresték.