Rengeteg baleset történt egy óra alatt az esős utakon

Kunszentmiklós, halálos baleset
Balesetek miatt rengeteg munkájuk volt szerda délután a katasztrófavédelem szakembereinek ( illusztráció, korábbi felvétel).
Vágólapra másolva!
Több baleset is történt egyetlen óra alatt az országban, szerda kora délután. Győrben kisteherautó és személygépkocsi ütközött, a 7-es főúton szalagkorlátnak hajtott egy személyautó. Szinte ugyanabban az időben árokba borult egy kocsi az M1-esen Kisigmándnál, és árokba hajtott egy autó Kálócfánál is. Koradélután karambol történt Vértessomló és Környe között is - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi szerdán kora délután Győrben, az Attila utcában. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 7-es főúton, Székesfehérvárnál. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Árokba borult egy személyautó az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Kisigmánd térségében. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Balesetek miatt rengeteg munkájuk volt szerda délután a katasztrófavédelem szakembereinek (illusztráció, korábbi felvétel) Forrás: MTI/Donka Ferenc

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 86-os főúton, Kálócfánál is. A balesethez a lenti hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járművet. A mentőket is riasztották a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Szintén lesodródott az útról, majd a szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Lovasberényben, a Vörösmarty utcában. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik kiemeltek egy utast a járműből, és átadták a mentőknek.

Összeütközött két autó a Vértessomló és Környe közötti útszakaszon. A tatabányai hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Összeütközött két autó a Tata és Kömlőd közötti útszakaszon is. A helyszínen csak egy sávon halad a forgalom.