Szebeni István meglepte családját

2019.10.31. 10:08

A TV2 ismert műsorvezetője és családja Budapest környékén keresett kikapcsolódást a hűvösebb napokra. Úgy döntött, családját meglepi egy hosszú hétvégével és felfedezik, hogy Budapesttől mintegy negyedórányi autóútra milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak.

Szebeni Istvánról köztudott, nem szereti utazással vesztegetni az idejét, ezért mindig nagy fejtörést okoz neki, hogy hová tervezzen családi programot úgy, hogy ne kelljen ahhoz sokat utazniuk.Ezúttal úgy döntött, meglepi családját egy hosszú hétvégével és felfedezik, hogy Budapesttől mintegy negyedórányi autóútra milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak.Rengeteg időt vesztegetünk el utazással ezért elhatároztam, hogy most olyan helyet keresek, ami közel van lakhelyünkhöz és teljes pihenést biztosít a család számára, ahol a telefonomat is ki tudom kapcsolni és átadni magam az élménynek. – indokolta döntését a népszerű műsorvezető. 

Szebeni István kisfia is jól érezte magát a családi pihenés alkalmával.Forrás: Origo

Egy Budapest-közeli fürdőben találta meg számítását Szebeni István, amely „nagyon komplex élményt tartogat a gyönyörű zöld környezetben, ugyanakkor a Duna és a hegyek ölelésében fantasztikus látványt nyújt. Óriás vízilabdával játszott a kisfiam, családi csúszda is van, amelyen mindannyian egyszerre csúszhatunk." A műsorvezető kiállta a helyi bátorságpróbát is, hason szörfözött, mesterséges körülmények között, amelyet mindenkinek ajánl: „Sosem gondoltam, hogy egyszer szörfözni fogok egy fürdőben... Itt még arra is rávettek."

Szebeni István a szörföt is kipróbálta.Forrás: Origo

"Mivel nemrég műtötték a lábamat, ezért a hason fekvő verziót választottam – meséli István – az adrenalinfröccs után jól jött egy kis lazítás kettesben Anitával a szálloda Orientál Spa-jában, ahol a páros masszázst sem hagytuk ki. Nem is gondoltam, hogy ilyen közel, alig 15 perces utazás után ilyen komplex helyre találok" - mondta a műsorvezető. 

A Szebeni család kellemesen töltötte a hétvégét.Forrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook-oldalán lehet követni.